2013. február 23., szombat

LifeT!LT 30. nap - képekkel!

Sziasztok!



 Túl vagyok majdnem a felén a programnak. Konkrétan mikor ezt írom, már szinte a felénél járok, mert a 30. nap óta már eltelt 4 nap, csak annyi bejegyzésem van hirtelen, hogy kicsit elcsúszott. 

A fogyásom intenzitása folyamatosan csökken, ami várható is volt, de ez nem tántorít el semmilyen folytatástól. Egyre jobban élvezem és nem mondom, hogy néha nem tolnék be az arcomba egy jó tojásos nokedlit, vagy egy adag tésztát, de olyankor mindig arra gondolok, hogy a célom elérésében ez akadályozó tényező. (Remek kihívás volt, hogy 1 hétig itt volt a nagymamám, és házikosztot főzött...sejthetitek...de megálltam. 3 szülinap is volt 1 héten belül, akkor volt egy kis kihágás, de csak az egyik alkalommal egy pár falat erejéig. Kiváltottam a heti engedélyezett 4 kocka csokimat. )
Nézzük a statisztikát: 


Az alap edzésnek elérkeztem a utolsó két hetéhez, most már 4 sorozatot kell csinálnom az egyes gyakorlatokból, ami elég sok, de egyre jobban látom az előrehaladást magamon, ami mindig erőt ad a következő edzéshez. Tegnap este mentem súlyzós edzésre, amit alapvetően napközben szoktam csinálni, akkor kevesebben vannak és kicsit sokkolt, hogy kb. 15-20 pasi volt a súlyzós részen...meg én. :) De megcsináltam, sőt, ez még jobban motivált, hogy csak én voltam csaj köztük.
A futásokat is egyre jobban bírom, egyre többet hozok ki magamból, tolom ki a határaimat és néha még élvezem is. Amikor elkezdtem, a 10-es sebesség csak egy álom volt, most pedig már egészen simán tudok 8-10 percet is futni ebben a tempóban.
A táncos edzésekről nem is szaporítom a szót, azt már olyan mélyről jövő érzelemmel és átéléssel csinálom, mint kevesen. Visszamentem bodyattackre is, és ha minden alkalom sikerül, akkor így elvileg 5 cardio van egy héten. Sosem szokott mind az 5 összejönni az egyéb programok miatt, de legalább így tudok variálni a napokkal. Emiatt fordult elő az is múlthéten, hogy 6 napot edzettem egymás után. Tudom, ez nem jó, és tényleg igyekszem tartani a heti 2 pihenőnapot, de volt, hogy könnyebb volt elmenni az edzőterembe, mint végignézni a többieket vacsorázni. 

Az alakomon egyre jobban látszik, hogy a zsír alakul át izommá, aminek nagyon örülök. Emiatt úgy döntöttem, hogy ebben a bejegyzésben képeket is mutatok nektek. Nyilván nektek nem lesz olyan nagy a különbség, mert mégsem élőben láttok, de úgy is az a lényeg, hogy amit én látok a tükörben, az mikor lesz olyan, mint amit szeretnék. Hosszú még az út addig, de keep going! 

0. nap

10.nap környékén

30. nap



16 megjegyzés:

  1. Wow, nagyon ügyes vagy gratulációm!

    VálaszTörlés
  2. En dukan dietaval ledobtam 20kilot.ha sokat tornazol e dieta mellett siman lefogysz nyarra.es ehezned sem kell
    :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez előtt már lement 13 kiló, szóval azért ilyen lassú már. És nem éhezem ám egyáltalán. :)

      Törlés
  3. Húú tényleg látványos!! Gratula!! Csak így tovább!!! :)

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok, nagyon ügyes és kitartó vagy!

    Nekem is el kéne kezdeni, de valahogy mindig találok valami kifogást! :(

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm lányok mindenkinek! Sok erőt adtok!

    VálaszTörlés
  6. Szerintem nagyon látványos a különbség! :) Hajrá-hajrá! Kitartás!

    VálaszTörlés
  7. Szerintem is látszik a különbség! ;)
    Gratulálok, csak így tovább ;)

    VálaszTörlés
  8. Ezek az apró hozzászólások nagyon sokat jelentenek nekem! Köszönöm (L)

    VálaszTörlés
  9. Ügyes vagy, csak így tovább! ;) Abszolút látszik a változás ^^

    VálaszTörlés
  10. Wow, gratula, nagyon ügyes vagy, és az hagyján, hogy én büszke vagyok Rád, Te is az lehetsz nagyon is! :]

    VálaszTörlés
  11. Kitartást! Csak így tovább! :)

    VálaszTörlés
  12. Jesszus! Látom! 30 nap alatt? Gratulálok, csak így tovább! Nyárra igazi bomba csaj leszel!! :))

    VálaszTörlés
  13. Azta!
    Nagyon ügyes vagy, gratulálok:)

    VálaszTörlés