2013. február 19., kedd

Catrice & Essence tavaszi kívánságlista

Sziasztok!

Az egyik szemem sírt, a másik nevetett, mikor valamelyik nap belefutottam a Catrice és Essence tavaszi szortimentfrissítésbe. Nem volt sok időm, csak rápillantottam a dolgokra és tester sem volt nagyon semmiből, így nem pacsmagoltam, de lehet jobb is. Hazajöttem és megírtam a kívánságlistám, ami persze a tesztek és vélemények alapján még változhat, ez a lista egyelőre csak a képek alapján készült. 

Kezdjük a Catrice darabokkal!


Absolute Nude Eyeshadow Palette: Azt hiszem nem vagyok egyedül, ha az mondom, ez igazán kellett már. Nem egy Naked, de ránézésre szerintem nagyon jól kihasználható kis paletta, könnyen lehet utaztatni. Könnyű textúrát és magas pigmentáltságot ígér. Én alapvetően szeretem a Catrice szemhéjpúdereit, a monokat, palettám csak limitált van, de az állandó kollekciós négyesek sosem vettek le a lábamról, ez viszont nagyon tetszik. Az ára itt 3.99€, otthon gondolom 1199.- vagy ekörüli áron lehet megvásárolni, ami szerintem verhetetlen ár. (Csak összehasonlításképpen, egy mono 800 Ft körül mozog.)

Gel Eyeliner: Az Essence már egy ideje szerepelteti a szortimentben a zselés tust és én ennek köszönhetően kezdtem el tussal dolgozni. Rendes tussal és tusfilccel is képtelen vagyok bánni, és mivel már a végét járja az Essence darabom, örülök ennek, mert mindenképpen valami újat szeretnék kipróbálni. Kíváncsi leszek.

Camouflage cream: Ez egy krémes korrektor, ami tökéletes fedést és hibátlan arcbőrt ígér. Kipróbáltam, (ebből volt kirakva tester) és elsőre nagyon megvett. Semmi nem volt épp az arcomon és felkentem egy kis részre (direkt nem csak egy bőrhibára) és olyan egyenletessé tette, mint a BB krém. Emellett a textúrája nagyon kellemes, biztosan meg fogom vásárolni. 3 árnyalatban kapható.

Ultimate Lip Colour: Valahol azt olvastam, behozzák a Color bomb árnyalatot állandó kollekcióba. Nos, ez nem most történt meg, de nagyon tetszik a 3 új szín.

Essence: 

Stay matte lip cream: Ez az egyes számú kedvencem az új szortimentből és szerintem nagyon jó barátok leszünk. :) Két árnyalatra is fáj a fogam, de remélem idővel többet is beépítenek. 1.99€-s ár pedig szerintem nagyon baráti.

Menta szemhéjpúder: Eredetileg nagyon tetszett, de a tester alapján egy fillért nem ér...sajnos. :(

Púderek: Mindkettő ígéretesnek tűnik, bár még sosem volt ilyen fehér púderem, de a mattítót mindenképp szeretném beszerezni.

Twins lakkok: Az új Colour&Go lakkok közül egyik sem fogott meg (nagy dolog), de a twins lakkok annál inkább. Ezeket maximum otthon tudom beszerezni, itt egyáltalán nem lehet kapni őket. Kár.

Glitter on me fedőlakk: Nem is kérdés! :)

Protecting base coat: Már nagyon a végét járja a BTGN alaplakkom és valami újra vágyom.

Sun club paletta: Nem használok mostanában sok lilát, szóval teljesen indokolatlan a megvétele, de olyan szép. :)

I love extreme crazy volume szempillaspirál: Imádom a testvérét, de lassan kifogy, ez nem is kérdés, hogy jönni fog velem haza.

Make-up sponge: Alapvetően nem szeretem a szivacsokat, de ez ultracuki.

Stay no matter what szemceruza: Ez az egyetlen termék, amit megvettem már, még nem próbáltam ki, de csak napok kérdése és jön a poszt.

Lash glue: Sosem használtam még műszempillát, de ami késik, az jön.

Engem ezek fogtak meg az új szortimentből, Ti mit vadásztok le?

5 megjegyzés:

  1. Nekem a Twin lakkok fedői vannak a listán, a Miss Universe is ott volt, de azóta megvettem. Catrice-ből nincs listám, mert nem kapható nálunk, mindig akkor nézek csak körül, ha árusító bolt közelébe kerülök :-)

    VálaszTörlés
  2. Az Absolute Nude palettát már én is kinéztem magamnak :)

    VálaszTörlés
  3. a Nude palettát már én is nézegettem, de csak a tesztert, mert mind elvitték előlem. :(

    VálaszTörlés
  4. A Catrice-től a Camouflage cream-et néztem ki, az Essence-től pedig a maku-up sponge-t. Remélem beválik majd mindkettő :)

    http://norasbeautylife.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  5. tetszik, ahogy összeválogattad a dolgokat, hasonló az ízlésünk, a Catrice nude paletta nekem nagyon nagyon tetszik:) korrektort nem igazán használok,de felkeltetted az érdeklődésemet :)

    VálaszTörlés