2013. január 20., vasárnap

Nail Club Spots & Stripes

Sziasztok!

A héten a csíkok és a pöttyök lesz a témánk a Nail Clubban. Habár lehet inkább hóeséssel kapcsolatos dolgot kellett volna, amilyen helyzet van mindenfelé. Képzeljétek, már itt Brüsszelben is jelentős mennyiségű hó esett, és esik folyamatosan, ami itt nem mindennapi . Londonban 20 cm esett. Durva. :) 

Visszatérve a poszt témájára...rendeltem eBayről ilyen dekorációs csíkokat, már nagyon régen, azt hittem már rég elveszett a postán, de megjöttek - finally. Hát nem tudom, de nekem nem nagyon sikerült egyelőre velük boldogulnom, láthatjátok is az eredményt, ugyanis ezt használtam csíkozásra. Olyan vékonykák, hogy sehogy sem tudom megfogni, akaratlanul is összefogdosom, amitől utána nem ragad, ha levágom a végét, nem tapad le, szóval elég sok bajom volt vele az első használatkor. 

Íme az eredmény. A lakk Catrice Neonaturals kollekcióból való, méghozzá a Mr. Brightside árnyalat. Imádom, szerelem volt elsőre és szerencsére nem szárad totál mattra, mint általában a neonos árnyalatok. Lesz róluk egyébként poszt a héten. 





Mivel nem nagyon tetszett a dolog, utolsó pillanatban összedobtam egy pöttyöset is, de szó szerint, persze ebben is vannak hibák, akármennyire is sokszor használom a pöttyözést, még sokat kell gyakorolnom.




4 megjegyzés:

  1. ooo. *-* azok a szíínek. *-* nagyon jó lett szerintem mind a kettő. :)

    VálaszTörlés
  2. Mindkettő nagyon jó, de az első egy fokkal jobban tetszik :]
    csak sajna nálam a díszítőcsíkok pár órán át bírják, aztán elkezdenek felpödrődni.. :(

    VálaszTörlés
  3. Nekem az első jobban tetszik, tök jó lett! :)

    VálaszTörlés