2013. január 21., hétfő

LifeT!LT 0. nap

Sziasztok!

Nagy döntésre szántam el magam. Mától kezdve 70 napon keresztül megpróbálom leadni azokat a kilókat, amelyeket még szeretnék. Ehhez a nagyjából 10 kg-hoz a LifeT!LT programot fogom kipróbálni. Biztosan sokan ismeritek, próbáltátok is, látványos eredményeket lehet elérni a módszerrel és remélem nekem is működni fog. 


A diéták közül a 1400 kalóriásat választottam, ami lehet, hogy picit túlzás, és elég lett volna az 1600-as is, de mégis ennél maradtam, meglátjuk, hogy működik. A mikro adagoktól és a napi 5x étkezéstől picit félek, de szerintem menni fog. Menni fog, mert akarom. Ez minden diéta, életmódváltás alapja szerintem: az elhatározás és az akaraterő. Ezek nélkül esélyed sincs. Kell motiváció és akkor minden rendben lesz és menni fog. Én készítettem magamnak egy háttérképet, ami minden egyes nap emlékeztet rá, hogy mi is a célom és hogy folytatnom kell. 



A másik roppant fontos dolog a mozgás. Az én testalkatomnak és a célomnak a minél több cardio használ a legtöbbet, de persze az erősítő és súlyzós gyakorlatok sem maradhatnak el. Számos edzésterv van fent a http://lifetilt.hu oldalon, alapozó edzésterv, testrészekre specifikus edzéstervek és még sorolhatnám, mindenki megtalálja a neki megfelelőt.
Terveim szerint heti 5x fogok járni az edzőterembe, méghozzá az alábbiak szerint:


A program 70 napos, az alapozó edzést 6 hétig kell csinálni, ami kb. a program feléig tart ki. Ezután az egész alakos edzést fogom csinálni és ha vége a programnak, nem hagyom persze abba, akkor jöhet a comb és popsiformálás. Cardio gyanánt továbbra is Sh'bam és Bodyattack edzésre fogok járni, amikről már írtam is korábban plusz a LifeT!ILT-en van egy futós edzés, avval is megpróbálkozom, bár utálok futni, de a muszáj az nagy úr.

Ezeket az edzéseket itt megtaláljátok: 

Nem tehetek róla, én csak akkor tudok eredményt elérni, ha valaki megmondja nekem, hogy most ezt és ezt kell csinálnom, ezért remélem, hogy evvel a programmal sikereket fogok elérni. Ha később lesz bátorságom, lehet, hogy képet is teszek fel az alakulásomról, egyelőre csak a számadatok: 

Egyelőre ennyi alapinfo, 10 naponta tervezem mérni magam és beszámolni az eredményekről. Készítettem egy táblázatot is, ami gyakorlatilag egy naptár, látom benne hol tartok és éppen aznap milyen edzést kell csinálnom. 
Jön a nyár, szerintem a legjobb időszak most van arra, hogy elkezdjük magunkat formába hozni a bikiniszezonra. Remélem sokan hasonlóan vélekedtek. Kitartás és ahogy a franciák mondják: Bon Courage! :)

9 megjegyzés:

  1. Nagyon sok sikert kívánok! Ilyenkor ez a legkevesebb. Szerintem ez is elég sok lelki erőt ad. Máshol is írtam már hasonló bejegyzésre, hogy ha biztatás kell, vagy elhagynád magad, nyugodtan írj posztot, én biztos fogok kommentelni és biztatni téged. :) Nekem is kellett, bár akkor még nem blogoltam, és a mai napig nem álltam le a kilóim hajszolásával, szóval magamból indulok ki. :) De menni fog minden. Fejben dől el! :)

    Még1x sok sikert és kitartást! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szuper vagy, köszönöm szépen! Már így is nagy eredményeket értem el, de a végső küzdelem mindig a legnehezebb, de úgy érzem van hozzá elég energiám. Ha elfogy, szólok. :)

      Törlés
  2. Sok sikert hozzá, menni fog! :)))

    VálaszTörlés
  3. Kemény lesz nagyon, de nem utálnod kell és nyűgnek tekinteni, hanem egy olyan laza kis akadálynak ami ripsz-ropsz leküzdhető :) FB-n keresd a lifetilt oldalát illetve volt osztálytársam vezeti a NonóÉletmód csoportot, van benne lifetilt-es csajszi is. Ez a csoport az összes fogyózót összefogja, Noémi bármilyen fogyis módszerben támogat, mindegy mit választasz.
    Nyugi, semmi szektaszerű, hanem önbizalomturbó és a fogyis tündérkeresztanya :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a tanácsokat, már lement 15 kiló, csak még egy kis kitartás kell. :)

      Törlés
  4. azta mi akár kölcsönözhetnénk egymásnak a ruháinkat :D, csak mellben vagyok kisebb, szerintem ha a második helyzet jelentésnél tetszeni fog a dolog, akkor szeritnem én is belekezdek, nálam is ez a 10 kg mínusz lenne az ideális, de ha 5 kg lemenne már nagyon boldog lennék, nem a nyár miatt, inkább csak azért, hogy jobban érezzem magam a bőrömben :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is csak nagyságrendileg írtam a 10 kilót, látni fogom úgy is magamon, hogyan alakulok. Eddig már 15 kiló lement, és sokkal jobban érzem magam, szóval csak javasolni tudom h kezdj bele te is, ha nem megy ennyire szigorúan, akkor saját szabályokkal is akár. Én azért határoztam meg mindent ennyire, mert nekem csak így megy.

      Törlés