2012. december 5., szerda

Isadora Magnetic Nails 851 Gun Metal

Sziasztok Szépségek!
 
Mostanában eléggé csak körömlakkban utazom, de remélem nem baj. Ma egy különleges dolgot hoztam Nektek., méghozzá az Isadora mágneses lakkjai közül a Gun Metal árnyalatot. Ezt a szépséget ajándékba kaptam, ha én veszem, nem ezt a színt választom, de ettől függetlenül nagyon tetszik és imádom. :) Eddig még nem volt mágneses lakkom, de most ez az őrület is magával ragadott, kíváncsi vagyok a csillagos mágnesre is.
 
Ti szoktatok mágneses lakkot használni? Ha igen, milyet? Az Isadora lakkjai hogy tetszenek?
 
 
 








8 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik a színe (is), én az essence mágneses lakkjával próbálkoztam eddig több-kevesebb (kevesebb...) sikerrel.

    VálaszTörlés
  2. Én Essence mágneses lakkokat vettem a Müllerben, mert nagyon tetszett a színük. Forgattam jobbra-balra, hogy mi ez a Magnetics felirat rajta, de pont nem volt kint mágnes az állványon és még én éreztem magam hülyén, hogy most mi van... ?! Megkérdeztem egy eladót, majd a pénztárost (gondolván, hátha a pénztárnál kell kérni mágnes, mert hogy pici, vagy bánat tudja) az közölte, hogy nem is hallott erről, csak elírták. Mondom ja, a címkén, mi?! Itthon ugrottam rá a netre, hogy akkor WTF:D Az annyira nem fogott meg, de ami már nem csak sima keresztbe csíkos, azokon elgondolkoztam már párszor, eddig valahogy kimaradt. Ennek a lakknak meg nagyon szép a színe (is) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát úgy igaziból az összes színt el tudnám képzelni az egyelőre nem létező polcocskámon, de 2290 Ft darabja, így egyelőre maradnak a Douglasban. :)

      Törlés
  3. Én nemrég vettem mágneses lakkot. 450 Ft volt darabja mágnessel együtt. Elsőre csak egyet mertem venni, kipróbálásképpen. De bevált, úgyhogy szerintem beszerzek még pár színt... =) Az enyém ilyen:
    http://thimmykevilaga.blogspot.hu/2012/11/cr-magnetic-12-teszt.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jah és ami lemaradt... :D Szép ez a szín is, nekem a lilák a kedvenceim a kollekcióból. =)

      Törlés
  4. Kurrrrrrrrrrrrvaajó (:P), nagyon szépen kiadja a formát :) csak ne lenne ilyen húzós az ára :(
    Egyébként engem is a lilák fogtak meg első sorban, de ez is gyönyörű :)

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörű nagyon bejön ez a mágneses hatás. :)
    Kár,hogy ilyen drága és ,hogy nincs Douglas a közelben.

    VálaszTörlés