2012. december 1., szombat

Christmas nail polish - NYC Full Metal Jacket

Sziasztok!

Tegnap belefutottam egy körömlakk akcióba, ahol a NYC lakkoknál 2 db=3€ volt, és amikor megláttam ezt a színt, tudtam, hogy kell. Arany, metál és gyönyörű, nem volt kérdés. A barátnőmmel vettük felesben, ő is ugyanilyet vett és így ki tudtuk használni az akciót is. Ha nagyon megerőltetem magam, persze tudtam volna választani egy másik színt is, de valahogy ennél szebb most nem volt, így jobbnak láttuk, ha osztozunk az akción. 

Ez a második NYC lakkom, de be kell vallanom a másikat még nem próbáltam ki, ami egy fűzöld lakk, eddig egyszer díszítésre használtam a legutóbbi karácsonyi manikűrömnél, amit Erzsi versenyére készítettem és tovább is jutottam, ezt köszönöm nektek. 

Visszatérve a szépségre, egy rétegben is tökéletesen fed, de a tartósság kedvéért nem árt a második réteget és a fedőlakkot is felkenni rá. A színe gyönyörű arany, éppen jól jön most karácsonyra, már tudom is, hogyan fogom kombinálni az Essie Leading Lady-jével. 

Íme tehát a lakk, nektek hogy tetszik? Milyen színeket viseltek karácsonykor? 






10 megjegyzés:

  1. Tényleg nagyon szép! Mindenképp meg fogom lesni, hogy nálunk van- e. :-)

    VálaszTörlés
  2. Báákker, de jól néz már ki :O

    VálaszTörlés
  3. Hűűűű...nagyon jó!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép, kicsit nekem rose gold beütésű, klassz ez a finish, nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
  5. Egyre közelebb kerülnek a szivecskémhez a NYC lakkok :) (emlékszel, mikor mondtam, hogy valahol akciósak lesznek? Müllerben voltak. Én meg pont ott voltam... És még jó, hogy mondtam előtte, hogy nem veszek magamnak lakkokat már, mert nem fognak meg... vettem 8 db lakkot, amiből 6 az NYC volt:D )

    VálaszTörlés