2012. november 23., péntek

TESZT: Essie Christmas Mini Collection

Sziasztok Szépségek!

Amikor megrendeltem az első Essie mini kollekciómat, tudtam, hogy nem az lesz az utolsó. Most jött el az ideje egy újabbnak, ugyanis beleszerettem a karácsonyi kollekció Leading Lady nevű piros csillámos lakkjába és mivel a 4 mini épp annyiba került, mint egy lakk, így nem is kérdés, hogy melyik mellett döntöttem. A lakkokat, úgy, mint első alkalommal is, eBayről rendeltem, enchantedbeautyspot felhasználótól. 12$ volt a szett és 2$ a szállítás, de csak ideiglenesen van mindig nekik az aktuális kollekció, viszont érdemes figyelni, mert ilyen alacsony szállítási költséggel nem találkoztam más Essie kollekciók esetében. A csomag a rendeléstől számítva pontosan 1 hét múlva meg is érkezett, bubis csomagolásban és az alábbi szépségeket rejtette.

Promoképek:


(A mini kollekció a butler please és a she's pampered árnyalatokat nem tartalmazza)



A mini kollekció 4 darab lakkot tartalmaz az eredeti 6 színből. A két kék színt kevéssé értem, én biztos zöldet tettem volna bele, az sokkal karácsonyibb, de a többi teljesen megállja a helyét. 2 normál és 2 extra csillámos lakk, amik remekül fednek.









Where's my chaffeur, gyönyörű kék szín, nekem kicsit nyárias, mintsem karácsonyi, de ettől még szerelem.
 

Nem vagyok egy piros lakk-fan, de ez a szín valami csodálatos. Komolyan nem láttam még ilyen szép pirosat. A sztorihoz hozzátartozik, hogy készítettem egy manikűrt egy versenyre, amihez kellett piros csillámlakk, ezért elmentem a H&M-be megvenni a kis piros karácsonyi duót, majd másnap megérkeztek ezek a gyönyörűségek, piros lakk és csillámlakk is, szóval a tesók mennek ajándékba. :)
 

A Beyond cozytól még mindig el vagyok ájulva, arany és ezüst közötti csillámtenger, lemosni undorító, de a gyönyörűsége kárpótól mindenért. Igazi karácsonyi ragyogás. 


Végül pedig jöjjön a kedvenc, a Leading Lady, aminél szerelmesebb mostanában egy lakkba sem voltam (nem, még az Alice had a vision-again sem vett le ennyire a lábamról). Annyira gyönyörű, hogy ódákat tudnék zengeni róla, de nagyon mérges vagyok, hogy ezt sikerült a legkevésbé lefényképeznem. (Borzasztó idő volt ma, sötét volt egész nap.) A képeken világosabb, mint valójában, élőben mélybordó és gyönyörűen csillognak benne a piros csillámok. Két rétegben tökéletesen fed, csak úgy, mint a fenti társa. Az első két lakk egy rétegben is fed, de a tartósság érdekében én mindig 2 réteget kenek fel. 




Ők tehát az új szerelmeim, a nyári kollekciót sajnos nem sikerült beszereznem ettől az eladótól, az őszi meg annyira nem tetszett, de már várom a tavaszi színeket, addig pedig bennük gyönyörködöm. Egy biztos, karácsonykor a Leading Lady lesz porondon. :)

Ti hogy vagytok az Essie lakkokkal? Hogy tetszik ez a kollekció?

10 megjegyzés:

  1. Mennyi szépséges lakk * -- * Az utolsó a kedvenc nálam is :)

    VálaszTörlés
  2. Na neeeee... volt egy megérzésem, hogy Essie lakkok lesznek, de erre nem készültem fel rendesen. Szerinted, ha Neked, mint nem piros lakk fan, ilyen szerelem, akkor az olyan szerencsétlen lelkűeknek, mint pl én is, hogy a piros az örök best, milyen érzés csak így képről is?! :D Teljes mértékben megértem, hogy csak nézegetted a körmeidet, mert ezek tényleg meseszépek! (a kék színeket én sem értem)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem azért majd tudsz aludni. Ha otthon laknék, tuti már elmentem volna abba a boltba, hol lehet kapni Essie-t és nem csak mini lakkjaim lennének, de itt 12€ egy normál méretű lakk, otthon fele ennyiért árulják.

      Törlés
    2. Még nem voltam az üzletben:D Túl nagy lenne a csábítás:D Ehhh 12 júúro...?! Az egy "picit" azért sok:O

      Törlés
  3. Az álmom egy Essie lakk. Ezek mind egy álom *-*

    VálaszTörlés
  4. annyira szépek, olyan irigy vagyok :D

    VálaszTörlés
  5. nekem még sosem volt Essie lakkom, de nagyon szeretnék már egyet. ezek pedig gyönyörűek!

    VálaszTörlés