2012. június 19., kedd

TESZT & HAUL: Essence Ready for bording

Sziasztok!

A trendkiadások engem is rabul ejtenek mindig és sokkal nehezebben ellenállok ezeknek a termékeknek, de szerintem ezt nem kell nagyon részleteznem, ismeritek az érzést. Ma a francia vizsgám után tudtam, hogy be kell menjek a drogériába és reménykedtem, hogy találok valami újdonságot. Szerencsére egy szinte teli Ready for boarding display fogadott, tuti, hogy ma rakták ki. Nagyon megörültem neki, mivel a Bobbi Brown sminkelés óta mozgatja a fantáziám az a termék ami krémes pirosító és rúzs egyben. Hála az Essencenek ez olcsóbban is megvásárolható most. :)


Körömlakkot egyáltalán nem szabadna vennem, először vissza is tettem őket, de könyörögtek. :)
Még nem próbáltam ki őket, de ami késik az jön.
05 - destination sunshine, 03 - exits on your right - 1.49€/db



A lip&cheek creme pont olyan jó, mint amilyenre számítottam. Nagyon finom krémes textúra, amit az arcon könnyű ujjal eloszlatni. A számra ecsettel vittem fel, kicsit nehezebb szépen dolgozni vele, mint egy rúzzsal, de megéri pepecselni. Az összhatás, az, hogy pontosan ugyanaz az árnyalat, nagyon szép keretet ad az arcnak. Imádom! :) Csak az egyik árnyalatot, a világosabb, korallos színt vettem meg. 
02 - beauty on tour - 2.49€





A pasztell színek nálam is menők, így a paletta sárga, menta és kék színe miatt nem is volt kérdés. Világos színek, így nyári laza nappali sminkhez kiválóak. Textúrájuk kicsit krémesebb, mint a normál Essence szemhéjpúdereknek, ezáltal nem is porzanak egyáltalán. Szemhéjalapot és némi alapszínt is érdemes alátenni. Finishük gyöngyházas, így óvatosan kell satírozgatni őket. Alapvetően nem sokat vártam ettől a palettától, így végül is kellemeset csalódtam, nem lesz örök kedvenc, de szerintem sokat fogom elővenni a nyáron.
01 - beauty on tour - 3.49€







A swatchok alap nélkül 2-3 húzással készültek.


Ha jól tudom, ez a kiadás otthon is kapható lesz, remélem így picit sikerült segítenem azoknak, akik várnak ezekre a termékekre. 



16 megjegyzés:

  1. Engem ez a kollekció annyira nem fogott meg, de a Fruity viszont annál inkább :))

    VálaszTörlés
  2. Nekem ezek a színek túl halványak....

    VálaszTörlés
  3. Ez a kollekció sem az én világom:S lehet, hogy velem van a baj :D

    VálaszTörlés
  4. Nekem nagyon tetszik, s szerintem szuper dolgokat vettél. Mondjuk nem tudom milyen termékek vannak még a kollekcióban, régen jártam drogéria táján, de mindenképp megnézem ezeket majd magamnak, hátha élőben is tetszenek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 5 féle körömlakk van, kis neszeszer, telefontok, még egy lip&cheek cream és egy valamilyen fedőlakk. Ja és két szemcerka meg törlőkendő. Azt hiszem ennyi.

      Törlés
  5. Ami engem megfogott ebben a trendkiadásban az a neve meg a cuki kis fecskék a csomagoláson :DD Bár a nesszeszert lehet beszerzem, ha ideér hozzánk jövő ilyenkorra, illetve a lip-cheek creme is érdekesnek tűnik, nagyon szép színe van!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem már annyi van hogy nem vettem egy századikat, pedig cuki egyébként, csak picike és kb az sem fér bele, amit alapvetően a táskámban hordok egy neszeszerben.

      Törlés
  6. Ó én nagyon szeretném a palettát, csudiszép :)

    VálaszTörlés
  7. nekem a cheek cream tetszik, majd boltban meglesem milyen:) a paletta viszont tényleg eléggé gyengus:S

    VálaszTörlés
  8. Igen, halvány színek, de pont valami ilyesmit szerettem volna, mert általában sötét és erős színekkel dolgozom, de néha kell ilyen is. Erre tökéletes lesz. A lakkok meg hát...függőséééég. :)

    VálaszTörlés
  9. Ugyanezeket a lakkokat vettem meg (egyelőre... ma is elmegyek Rossmann előtt:D) és jujdejók:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt már lecsengett ez a kollekció, pedig a kéket is meg kellett volna vegyem. Messze még a hazamenetel, szóval azt hiszem nem lesz egy sokadik kék lakkom. :)

      Törlés
  10. Pont a kéket vettem meg még ma... :D Nekem mondjuk nem a sokadik, hanem az első, de nagyon tetszik. Megnézzem, hogy van-e még? Itt szerencsére nem fosztogatják annyira a Rossmannt, még Marble Mania volt, mielőtt jöttek ezek a szépségek:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én éppen kék mániában szenvedek....így megköszönném nagyon :)

      Törlés
    2. Volt még 2 kék, elhoztam Neked az egyiket!:)

      Törlés