2012. június 17., vasárnap

Haul - H&M, New Look + cipellő

Sziasztok!

A héten végre tudtam egy kicsit vásárolni. Nem estem túlzásba, mert 2 hét és jönnek a leárazások, amikor sokkal gazdaságosabban tudok vásárolni. Viszont akadt így is 1-2 dolog, aminek nem tudtam ellenállni. Felmértem a HM kínálatát és a többi dolgot elraktároztam a kis fejemben a sale időszakra. :) 
De nézzük miket vettem!

Ezt a kis ruhát a barátnőm találta meg, nekem elkerülte a figyelmem, pedig imádom az ilyen szaladgálós, lenge és kényelmes ruhákat. A mell alatti behúzásnak köszönhetően szupercsinos. (HM - 10€)


Basic és Divided csőtoppok minden mennyiségben. Nagyon szeretem a csőtoppokat, és az élénk színeket is kezdem bevezetni a ruhatáramba. Ezekre nem érdemes várni, ugyanis alapvetően nagyon olcsók, hiszen csak 5€ darabja. Kapható még rengeteg színben, gondolkozom egy türkizen és egy korallszínen még. 





Új felsőhöz új csattok is járnak. :) (HM - 2.95€)



Ezt a ruhát már Timinél is láttam, de nem gondoltam, hogy rajta is jól állna. Ennek ellenére mikor felpróbáltam, nem is volt kérdés, hogy jön velem haza. A színes változat is tetszik, sőt a többi szín is (fehér, fekete, rózsaszín), de azokra majd lecsapok olcsóbban. (HM - 20€)



A kék szettemhez vettem egy kék napszemüveget is. A New Lookban van diákkedvezmény, -10%, szóval így olyan 3.60€ körül lehetett. 



Amit nem terveztem, mert így sem hordom a cipőimet eleget, az a magassarkú volt, de már a HM-ben beleszerettem egy szandálba, (amit azóta eldöntöttem, hogy megveszek) de végül csak becsúszott egy darab. Ez olyan cipellő, ami a színével és a masnival megvett, már csak reménykednem kellett, hogy kényelmes is legyen. Élesben még nem avattam fel, de alapvetően nagyon kényelmesnek tűnik. Remélem az is marad, mert a legtöbb cipőm a boltba még nagyon kényelmes, aztán 500 m után legszívesebben mezítláb mennék tovább. :) (I love shoes - 20€)




Ennyi lett volna, ami szépségápolással kapcsolatos, azt egy másik posztban hozom! Tetszik Nektek valami? Miket vettetek mostanában?

9 megjegyzés: