2012. május 16., szerda

Sminkecseteim

Sziasztok!

Ebben a posztban megmutatom milyen ecsetekkel dolgozom. Egyelőre kevés van és ezek leginkább olcsó, drogáriás ecsetek, de még mindig nem döntöttem a készletet illetően, hogy beruházzak egy drágább, de szuper készletre (pl. Sigma) vagy az eBayről rendeljek. Lehet, hogy sorrendben kellene, előbb egy olcsóbb készlet az eBayről és aztán egy drága, elvégre megférnének egymás mellett. 

Először a legújabbat mutatom meg, ő egy Hema ecset, abból is az idei limitált kollekció egy darabja. Alapvetően a Hema ecsetek feketék és a szőrük különböző színű, világosbarna, vagy fekete. Az idén a limitáltak unalmasak, fehér és szürke kollekciók vannak a tavalyi babarózsaszín és babakék után. A szürke nagyon nem tetszett, de a fehér evvel az érdekes szőrrel szerintem mókás. Mióta itt vagyok már tervezek Hema ecseteket venni, mert tapintásra nagyon jók és nem drágák. Ez az első darabom, de ebből a fehér kollekcióból lesznek még testvérei. 


Eredetileg szemhéjpúder ecsetnek vettem, főleg a külső V szép megrajzolásához, de kipróbáltam a zselés tusommal, mert az arra való ecsetemmel egyre kevéssé tudok bánni és köszönhetően annak, hogy nagyon merev a kialakítása, nagyon szépen tudok vele dolgozni.  


A másik vége applikátor, amit nem szeretek, de enélkül nem adták sajnos. :) 


Az ára egyébként 2.95€.


Itt pedig láthatjátok az összes ecsetemet. Ennyi van egyelőre, tudom nem sok, de majd bővül a készlet. 





Essence smokey eyes brush, Essence eyesahdow brush, Hema eyeshadow brush


For your beauty lip brush (Rossmann márka), Essence Natventurista eyeliner brush, Avon eyesahdow brush (régi készletből), Kruidvat eyeshadow brush (ezt néha alapozásra is használom)

(Az Essence régi pirosítóecsete valahogy a két utolsó kép egyikére sem került rá.)


Ezek lennének tehát amikkel egyelőre dolgozom. Kommentben írjátok le, hogy Ti milyen ecseteket használtok! 
Köszönöm, hogy benéztetek! Szép Napot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése