2012. április 2., hétfő

SUNFLEUR haul

Sziasztok Szépségek!

Ahogy ma már olvashattátok, sikerült belefutnom egy Sunfleur promócióba a Rossmann boltnyitás alkalmával. Egyébként is kellett arckrémet vennem, mert a kedvencem épp pár napja fogyott el. Sajnos mikor felnéztem a polcra, nem láttam a bőrtápláló vitaminos krémet, ami csodákat tett az arcommal és mondta a leányzó is, akivel amúgy kedvesen elcsevegtem, hogy ezt nem forgalmazza a Rossmann. Csalódott voltam kicsit, de mivel a mélyhidratáló nappali krém akciós volt, így gondoltam kipróbálom azt is. Vásároltam még egyet a bőrmegújító arcradírból is, így két terméket választhattam ajándékba a Classic Edition sorozatból. Ezek a termékek jelenleg bolti forgalomban nem kaphatóak, csak promóció útján lehet hozzájuk jutni (facebook játékok), így sikerült nekem már mind a négy fajta krémet beszerezni és most még egy tusfürdővel is gazdagodtam. Az uborkás pakolást végül nem vettem meg, de mint az lenni szokott, mire az ember hazaér, már megbánja, úgyhogy holnap újratábla, megyek megint. :)
Már többször hangoztattam, de megint elmondom, hogy teljesen beleszerettem ezekbe a termékekbe, gyönyörű a csomagolásuk, ár-érték arányban és minőségben is kiválóak. Ami pedig csak szebbé teszi az egészet az az, hogy magyar termékekről beszélünk, amelyek valóban megállják a helyüket a piacon. Remélem egyszer majd külföldi boltok polcain is visszaköszönnek majd. :) 

Ha esetleg nem hallottál volna még a SUNFLEUR Kozmetikai Kft-ről, látogass el a weboldalunkra: www.sunfleur.hu vagy a keresd őket a Facebookon: www.facebook.com/sunfleur.hu



BŐRMEGÚJÍTÓ ARCRADÍR

"Bőrbarát pH-jú, grapefruitmag olaj tartalmú arcradír az arcbőr látványos megújulását eredményezi. Apró polietilén szemcséket tartalmaz, melyek az elhalt hámsejtek eltávolításában nyújtanak segítséget. Kitisztítja a pórusokat, javítja a bőrtónust." (www.sunfleur.hu)




MÉLYHIDRATÁLÓ NAPPALI KRÉM

"A krémben található természetes, növényi hatóanyag együttes kiváló hidratáló hatással bír. Javítja a bőr vízmegtartó képességét, jelentősen csökkentve a bőr vízvesztését. A termék rendszeres használata megfelelő hidratáló hatást vált ki a bőr mély rétegeiben, mérsékli a bőr húzódó viszkető érzetét. Kisimítja a bőrfelszínt, ezáltal ellenállóbbá téve a bőrt a külső hatásokkal szemben. Fényvédőt is tartalmaz." (www.sunfleur.hu)








MAGIC & ACTIVITY BŐRMEGÚJÍTÓ TUSFÜRDŐ

"Fedezze fel az azonnali felfrissülés élményét! Az egzotikus gyümölcs illat felfrissíti érzékeit, míg a dörzsanyag eltávolítja az elhalt hámsejteket, ezzel jelentősen javítva a bőr textúráját. A tusfürdő tökéletes ápolást és bársonyos puhaságot biztosít bőrének, mintha újjászületne minden egyes tusolással. Használata heti 1-2 alkalommal ajánlott, különösen narancsbőr kezelések kiegészítőjeként." (forrás: termékről)



LIGHT & SLENDER BŐRKARCSÚSÍTÓ ANTICELLULITE KRÉM

"A narancsbőr problémával a nők többsége találkozik. Az idő múlásával a bőr felszíne alatt felhalmozódik egy egyenetlen eloszlású zsírréteg, amely meggátolja a méreganyagok kiürülését. Ezen helyi esztétikai hibák korrigálásában nyújt segítséget a természetes hatóanyagegyüttest tartalmazó ápoló lotion, mely a kívánt területen fejti ki hatását. A Coffein, a Ginger a vérkeringést serkenti, az alga a bőr elasztikusságát, flexibilitását segíti helyreállítani. Használja napi 1-2 alkalommal a problémás bőrfelületen, egyenletesen eloszlatva, gyengéden a bőrbe masszírozva." (forrás: termékről)







4 megjegyzés:

  1. Ahogy látom teljesen rákattantál a Sunfleur-re :) Amilyen jó összetevői vannak én is tuti vásárolnám, ha lenne felénk :(

    VálaszTörlés
  2. Az arcradírra nagyon kivi lennék:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. lesz róla teszt, csak kicsit használom előbb :)

      Törlés