2012. március 16., péntek

TESZT/REVIEW: Buff'd Cosmetics - Ásványi termékek/Mineral Products

Sziasztok Szépségek!

A héten érkezett ez a kis levélke a BUFF'D COSMETICS cégtől, akik ásványi sminktermékeket forgalmaznak. Eddig még soha semmilyen ásványi terméket nem próbáltam, már éppen itt volt az ideje. Egy kedves levélhez mellékeltek nekem 10 mintát, 2 alapozót, 2 pirosítót, púderből, bronzosítóból és illuminátorból 1-1 darabot, 2 szemhéjpúdert, valamint egy szemhéjtust. Apró pici tasakokban érkeztek, szerencsére egyik sem borult ki a postázás során. :)

This week I got a letter form BUFF'D COSMETICS, they are selling mineral beauty products. I have never tried mineral make up products before, so I was so curious and it was already the time for them. They send me 10 samples: 2 foundations, 2 blushes, 1 powder, 1 illuminator, 1 bronzer, 2 eyeshadows and 1 eyeliner. The samples arrived in little plastic bags, all of them without any damage fortunately. :)


Kaptam egy szórólapot külön a szemhéjpúderekről is, de már az oldalukon is nézegettem, gyönyörű színeik vannak.

I got a flyer with the colours of the eyeshadows, but I already checked them on their website, and they are amazing shades. 


Itt vannak a kis drágák, nagyon kíváncsi voltam rájuk. 

Here are my lovely little samples, I was so excited about them.




Az alapozókat háromféleképpen csoportosítják: original, light és concealing formában. 
Original: teljes fedést biztosít, garantálja az olaj felszívódását és UV az védelmet.
Light: azoknak ajánlják, akik a könnyű alapozó érzését kedvelik
Concealing: kombinált és zsíros bőrűeknek ajánlott, még nagyobb olajfelszívódást és fedést ígér

Foundations are available in three outstanding formulations:
original: a great full-coverage foundation with fantastic oil absorption and natural UV protection
light: specifically for those who prefer a lightweight foundation that still offers buildable coverage and great oil absorption
concealing: made with a touch of kaolin clay offering even better coverage with greater oil absorption. Ideal for those with combination to oily skin and a great spot concealer (www.buffd.com)

Minden árnyalat kérhető bármelyik formában, én a concealinget választottam, mondjuk nem kombinált a bőröm, se nem zsíros, de mivel még nem volt se ásványi, de por állagú alapozóm, biztosra mentem. 

Every shades can be asked in the 3 different formulations. I have choosen the concealing formulation, however I don't have combinated skin, but I never tried mineral product, neither the powder foundations, so I wanted to be sure, it's going to be enough for my skin. 








Nézzük a swatchokat!

Here are the swatches!









Elsőre nagyon furcsa volt, hogy porzanak és nehezen is bántam velük, amikor a swatchokat készítettem. Elképzelni sem tudtam, hogy az alapozó majd megtapad az arcomon. Másnap készítettem egy sminket ezekkel a termékekkel. 
Az alapozó iszonyatosan jó, mindent eltüntetett (korrektor nélkül), pedig a gyantától kipattogott az arcom. A pirosítóval nagyon gyengéden bántam, de rendkívül tetszett a színe, a Trickyt használtam. A szemhéjpúderekből olyannyira kevés kell, hogy nagyon meglepődtem. Bár nem használok sűrűn ilyen natúr színeket, de most jó érzés volt. Azért az alsó szempillatövembe tettem egy kis kéket, hogy legyen valami szín is rajtam. Nedves ecsettel a tus is nagyon jól használható, egyáltalán nem gondoltam volna. A púdert, a bronzosítót és az illuminátort még nem használtam. 

First, it was really strange how dusty they are and it was quite hard to work with them, when I made the swatches. I couldn't even imagine that the foundation will stick on my face and cover it,  the way I expect. Next day, I made a make up with them.
The foundation is just great, it covered everything on my face (without using a concealer), however it wasn't so nice after resining. I didn't used the Tricky blush too strong, but I just love the shade. Only very little is needed from the eyeshadows, I was so surprised. I rarely used this kind of natural colours, but now I enjoyed it, however I put a little blue to the lower eyelashes to have a little colour on my face. With wet brush, the eyeliner is totally useable, I could make a nice line, I haven't thought at all. I still haven't tried the powder, the bronzer and the illuminator, but next time I am gonna use them too. 










Összegezve: Nincs viszonyítási alapom, tehát semmivel nem tudom őket összehasonlítani, de első tapasztalatként nagyon meg vagyok velük elégedve. Sőt még néhány teljes méretű termék megvásárlásán is gondolkodom. A szállítási költség $8, szóval megéri több mindent rendelni egyszerre tőlük. Ami nagyon pozitív számomra, hogy alapvetően is tudtok rendelni mintákat, így több színt is ki tudtok próbálni. 
Hallottatok már erről a cégről? Hogy tetszenek a termékeik? 

Summary: I don't have any products to compare with these mineral products, but for first experience I am totally satisfied and I am thinking about buying some of them in normal size. The delivery price is $8, so it is worth to choose more products and buy them together. Positive thing is the sample size, wich you can choose to try more shades before buying the normal size products.
Have you heard about this company? How do you like their poducts? 

8 megjegyzés:

  1. A smink szuper, bár nálad is furcsa a natur vonal... :) az a kék nagyon kellett oda :P
    Szépséges vagy mint mindig. :)
    Amúgy a termékeket Te kérted, vagy csak simán kaptad őket? Tök jó, hogy kint figyelnek az ilyesmire, hogy legalább mintát kapsz, ha már teljes terméket nem, itt viszont sajna még meghívót sem kapnak a "kis halak" egy összeröffenésre... :(

    VálaszTörlés
  2. Ez nem itteni cég, Kanadából jöttek a kis drágák és írtam nekik, úgy kaptam a cuccokat, mert Viktória's Style Vikinél láttam és ő mondta, hogy bloggerként ingyen kapta őket.

    VálaszTörlés
  3. annyira tetszik az új kinézet :$

    VálaszTörlés
  4. Nagyon dögös lett a smink, jól kiemeli a szemeidet! Ha megkérhetlek a mintarendelésről írnál nekem a nina909@freemail.hu címre!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép vagy :) A mintarendelésről tudnál írni nekem is? renii_@hotmail.hu köszi előre is. :)

    VálaszTörlés
  6. De jó:) Am nagyon cuki lett a blog :D

    VálaszTörlés
  7. Hasznos kis poszt. :)
    Szép az új kinézet+ a virágos háttér. :)

    Belinkelnéd a cég honlapját ahonnan lehet rendelni??

    Köszönöm szépen!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Az első mondatban, ha rákattintasz a nevükre, akkor az oldalukra jutsz. :)

      Törlés