2012. március 13., kedd

TESZT: Essence Marble Mania blush & Catrice Lipstick 200 More is More

Sziasztok Szépségek!

Tudom mostanában nem vagyok annyira aktív, mint korábban, kicsit hadilábon állok önmagammal, de igyekszem összeszedni magam és rengeteg posztot hozni Nektek a közeljövőben. Most két dolgot szeretnék megmutatni, ők már majdnem 2 hete megvannak és már használtam is őket, rossz blogger módjára nem érintetlenül készítettem a képeket. 

Egy rózsaszín rúzs már régebb óta a kívánságlistámon volt és eredetileg ezért is indultam, de szembe jött velem az Essence új kollekciója is. Ebből csak a pirosító fogott meg annyira, hogy nem is volt kérdés, hogy megveszem, a szemhéjpúdereket drágának találtam. A körömlakkok nem olyan izgalmasak, az egyik szájfényen pedig azóta is gondolkodom. 


Nézzük először a pirosítót.
Csomagolás: olyan, mint a szemhéjpúdereké, csak nagyobb, átlátszó műanyag, íves a teteje és maga a pirosító is íves. Szerintem sokkal jobb és praktikusabb, mint a multicolour blush, nekem az túl kicsi és nehezen kezelhető. Jól záródik, táskába való. 


Textúra: nagyon különleges ez a minta szerintem és az árnyalat is. Finom puha, kicsit selymes és egyáltalán nem porzik. Az ecset jól felveszi, a régi Essence púderecsettel használom. 





Használat közben: Amióta megvan, csak ezt használnom. A kicsit barackos, néha kicsit rózsaszínes nagyon picit selymes árnyalat olyan természetes pírt kölcsönöz az arcomra, hogy egyszerűen imádom. Alapozó és púder fölött mutat igazán, ha csak púdert teszek az arcomra, nem tökéletesen tapad meg. 

Blush swatch

eldolgozva

Ami a rúzst illeti, a Catrice Ultimate Colour Lipstickjei közül választottam, méghozzá egy új színt, a 200-as More is More árnyalatot.

Csomagolás: szokásos Catrice Ultimate, nekem tetszik, hogy fekete, szerencsére masszív is, elég nehéz, nem kelt olcsó hatást egyáltalán. Az árnyalat neve az alján van egy matricán feltüntetve.


Textúra: nem teljesen matt, de nem is csillogós, pont jó. Nem ad szuper hidratáltságot, de elég krémes ahhoz hogy ne is szárítson.


Használat közben: Eddig egyszer használtam, nagyon kényelmes volt, nem is éreztem, hogy rúzs van a számon és még az evést is jól bírta. Kopott persze, de meglepően keveset. A színbe pedig szerelmes vagyok, így tuti, hogy nagy kedvenc lesz és sok sminkben látni fogjátok. 




Itt a pirosítót használtam, bár nem látszik, de egyik másik képen sem, de lesz majd hamarosan olyan poszt, amiben jobban fogjátok látni milyen élesben. 


Essence Marble Mania Blush: 3.29 €
Catricel Ultimate Colour Lipstick: 3.99 €

10 megjegyzés:

  1. A pirosító nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  2. Meseszép a pirosító, de a rúzs is csodás.:)

    VálaszTörlés
  3. Mindkettő csodaszép! Épp akartam amúgy írni, hogy mivan veled, mert el vagy tűnve nagyon... De most válaszoltál rá hálisten! :) Remélem hamar sikerül összeszedned magad és várom a posztdömpinget! :P

    VálaszTörlés
  4. Aww, tudtam én, hogy kelleni fog nekem ez a pirosító... :)

    VálaszTörlés
  5. Az a rúzs nagyon ott van *_* Tök szép színe van :)

    VálaszTörlés
  6. A pirosító határozottan KELL! :) Köszi a bejegyzést.

    VálaszTörlés