2012. február 7., kedd

Új Catrice szerelmek :)

Sziasztok Szépségek!

Az itt eléggé szokatlan napközbeni -7 fok sem tudott eltántorítani attól, hogy körbejárjam az Essence-Catrice lelőhelyeket és megnézzem, le vannak-e már akciózva a dolgok. Az egyikben találtam csak dolgokat, itt -50% van a kifutó termékekből, szóval nem egységes 299.- mint otthon. Az Essence állványon mindössze csak a pirosító (utolsó darab volt) fogott meg, amit szerettem volna még, abból már nem volt, ami meg volt, az nem fogott meg. A Catrice cuccok közül hirtelen kezembe kaptam párat (főleg monok voltak, egy pár duo és kb. ennyi) de annyira egyik szín sem fogott meg, hogy el is hozzam. Egy zöldes duo-t kétszer is visszatettem, végül hősiesen tényleg ott hagytam, mert rájöttem, hogy a vannak hasonló színeim. Ha nem fogynak el, úgy is a végén 50 cent lesz darabjuk, majd akkor esetleg. :) A képen láthattok egy ecsetet, ezt vettem még tegnap, 1.75 € volt az ára, ahhoz képest jól teljesít. Az Essence szemcerkára már rég kíváncsi voltam, használtam is már, nagyon meg vagyok vele elégedve. 

A Catrice pult több újdonsággal is kecsegtetett, már kitették az új állandó darabokat. Az Intensif Eye Wet & Dry szemhéjpúderek csodálatosak, a tester alapján jók is. 3.79 € egy mono, Catrice viszonylatban 1 €-val drágább normál társainál. A négyes paletták között is van új, ránézésre nagyon tetszett, de a tester már nem győzött meg. A szempillaspirál kínálatban nem merültem most el, majd legközelebb.
Viszont, ami mostanában nagy szerelem, az a körömlakkok és messziről kiszúrtam 2 darabot, tudtam már akkor, hogy végem van, nem menekülök. Két külön boltban, de szinte ugyanúgy történt az eset. Az egyiknél még csak éppen celluxozta körbe az eladó és úgy szúrtam ki, mentem pár kört a boltban, amíg felteszi az állványra, mert nekem azt meg kellett néznem. :) 

A sötétzöld a 600 After Eight nevet viseli és valami meseszép. A másik egy új darab 840 Genius In The Bottle, ami első ránézésre nagyon megfogott, mert az gondoltam, hogy a Chanel Peridot-jának egy dupeja. A másik érdekessége, hogy az új árnyalatoknak új ecsete is van, ami szerintem szuper lett, nagyon kényelmes, könnyű használni, szinte befedi az egész körmöt egy húzásra. 






Csodás mindkettő szerintem felkenve, itt 2 rétegben láthatjátok alap és fedőlakkok nélkül. Az arany itt már kevéssé olyan, mint a Chanel, kicsit el is voltam kenődve, mert többet vártam tőle, de nézegetem azóta is, és  képek nem adják vissza, hogy valóban váltogatja a színét. Kicsit világosabb szerintem mint a Peridot, de végül is még így is tetszik. 




Ti vettetek már valamit az új darabok közül? Egyáltalán vannak már otthon új dolgok? 
Hogy tetszenek a lakkok? 

5 megjegyzés:

  1. Hát, tényleg nem egy Peridot, pedig én is azért néztem ki :/

    VálaszTörlés
  2. felkenve jobb ám, már egy órája nézegetem és kezd teljesen elszállni a kezdeti csalódásom. :)

    VálaszTörlés
  3. nekem nagyon tetszenek a lakkok :$ itt még mindig nincs catrice :D várhatom örök életen át :(

    VálaszTörlés
  4. mindkét lakk nagyon tetszik, pedig a pultokon tökre nem jöttek be..köszi a tippet;)
    amugy meg szégyeld magad hogy ujabb lakkot vettél!:P

    VálaszTörlés