2012. február 27., hétfő

TESZT: Sunfleur bőrtápláló, vitaminos krém

Sziasztok!

Ma egy tesztet hoztam nektek, méghozzá egy arckrémről, amit a Sunfleur Kozmetika Kft. jóvoltából próbálhattam ki. (A véleményformálásban nem játszott szerepet, hogy a terméket tesztelésre kaptam.)
Korábban terveztem megírni ezt a posztot, de voltak technikai akadályaim, utána pedig meggondoltam magam és inkább hagytam a bőrömet teljesen hozzászokni a krémhez. De csak szép sorjában ejtsünk szót mindenről. 

Kifogástalan állapotban érkeztem, pedig féltem kicsit, hogy a posta mit fog művelni velük, de még csak nyomódás sem volt a dobozokon.



Csomagolás: 9/10

Rendkívül stílusosnak és ízlésesnek találom a dobozokat. A színek harmonizálnak, van rajta egy egységesség, engem pedig az ilyen virágos, cirádás dolgokkal amúgy is le lehet nyűgözni, főleg ha még rózsaszín is a dolog. Az tégely amiben van, egyszerű fehér, de annál elegánsabb külsejű. Nehéz, így teljesen luxus érzést ad. Az egyetlen pontlevonást nálam az ujjlenyomatgyűjtős tető kapja, de az összképnél egyébként nem is zavar annyira. 



Textúra: 9/10

A tégelyben 50 ml fehér, lágy krémet találunk, ami nem zsíros, de nem is vizes, nagyon kellemes tapintású. Bőrre felkenve nem egy hűdekönnyű termék, de nem is kell órákat várni, hogy beszívódjon. Ha sminkelünk, igyekezzünk kicsit korábban felkenni, mondjuk egy fél órával előtte, hogy rendesen be tudjon szívódni. Nekem kellett idő ehhez, mire kitapasztaltam, ezért adtam 9 pontot. 



Hatékonyság: 10/10

El kell mondjam nektek, hogy eddig bármit próbáltam, az arcom olyan száraz volt, hogy a kozmetikus minden alkalommal szóvá tette és hiába mondtam neki, hogy nem tudok mit tenni. Bármit rákentem, meg sem kottyant neki. Pár óráig jó volt, de alapvetően volt száraz a bőröm. Már komolyan azt hittem, hogy itt a vég, el kell könyveljem, hogy ez így marad, amikor megérkezett Ő!
Eleinte nem nyújtott többet, mint eddig bármelyik másik hidratálóm. DE! Egy idő után - és ezért örülök, hogy vártam még a teszttel - azt vettem észre, ha esetleg elfelejtettem 1 nap bekenni - szánom-bánom néha megesik - akkor sem történt semmi. A tápláló, vitaminos összetételének köszönhetően olyan szinten feltöltötte az arcomat, hogy az már a csodával határos. Sosem gondoltam volna, hogy ezt éppen egy magyar termék fogja művelni a bőrömmel. 
Egy biztos, én ezt már nem fogom semmire lecserélni, nem akarok más dolgokkal próbálkozni. (Sajnos már nem sok van belőle, így valahogyan meg kell oldjam az utánpótlást Brüsszelbe, de rajta leszek.)



Elérhetőség/ár-érték arány: 10/10

Rossmannban, Müllerben, Auchanban, Douglasban és gyógyszertárakban lehet kapni, szerintem ha drogária nem is, de gyógyszertár szerintem mindenki közelében akad. Az ára, ha jól tudom 2000 Ft környékén mozog, ami valljuk be nagyon baráti ár egy arckrémért, amit én 2,5 hónapja minden nap használok és még nem fogyott el.  


Összességében én nagyon meg vagyok elégedve, mint eddig mindegyik termékkel, amit próbáltam. Megmondom az őszintét, nem gondoltam volna, hogy ilyen lesz, de örülök neki nagyon. Köszönöm Sunfleur még egyszer! Nektek pedig nyugodt szívvel ajánlom, mert ha az én kényes bőrömre ennyire jó, nektek sem hiszem, hogy csalódást fog okozni. 

3 megjegyzés:

  1. nagyon tetszik a csomagolása :$ szívesen megvenném, de ha elfogy a nappali arckrémem, akkor a garnier bb krém lesz a következő :$ nagyon rá vagyok izgulva :D

    VálaszTörlés
  2. Én is ezt kértem egy bőrradír mellett, majd lesz róla tesztem nekem is :]

    VálaszTörlés
  3. Úúúúúú olyan sok jót hallottam már ezekről a termékekről. Ha nem tudod máshogy megoldani, akkor veszek neked itthon ilyet és elpostázom :)
    http://janetsbeautyzone.blogspot.com/

    VálaszTörlés