2012. február 10., péntek

Kruidvat Haul - Essence, Catrice & L'oréal

Sziasztok Szépségek!

Ma egy haul posztot hoztam Nektek, amiben bemutatom, miket zsákmányoltam közvetlen azután, hogy visszajöttem Brüsszelbe. 



Nagyon kíváncsi voltam, hogy itt melyik Essence trendkiadás lesz, mert én a Crystalliced-ot vártam nagyon és szerencsére ezt is hozták ide. Képeken nagyon tetszett, de élőben meggondoltam magam. A krémes szemfestékek, főleg, ami ilyen applikátoros, az nem a kedvencem, a highlighter és a szempillaspirál szerintem nem mindennapos használatra való, a körömlakkok olyan semmilyen színűek voltak. A glittereken addig gondolkodtam, amíg már nem volt belőlük, de annyira nem is bánom, mert nem sűrűn használok ilyet. 


A szájfények tetszettek, egyet választottam, egy nude színt és a körömmatricát. Nagyon szeretem ezt a szájfényemet, mert bármihez fel tudom tenni és minőségileg is megfelel. 




A körömmatricát eredetileg azért vettem, hogy a telefonomra ragasszam, meg is történt, majd utána a Nail Club Téli Varázslatnál is felhasználtam. A többi lehet, hogy megvárja a jövő telet, mert most már kicsit elegem kezd lenni belőle. :) Mármint a télből és nem a matricából. 



Találtam más kincseket is a L'oréal és a Catrice háza táján. L'oréaléknál két szájfény tetszett meg, méghozzá a Glam Shine-ok közül, a 06 Sans Cystal és a 115 Amber Strass jött velem. Mindkettő ilyen apró csillámos, imádom őket, főleg az applikátor miatt (amit elfelejtettem lefényképezni), ami ilyen levél alakú és nagyon kényelmes vele dolgozni. (A szájfények azért néznek ki ilyen borzalmasan, mert körbecelluxozzák ezerszer és tiszta ragasztó lesz, amit ha leszedek, általában a mintából is kopik némi.)





Itt ugyanez történt, hogy a körömlakklemosó leoldott a feliratot. Catricetől 2 tust választottam, egy gyönyörű bronz színűt és egy ezüstöt. Az ezüst tudom, hogy az Enter Wonderland limitált kiadás része volt, de a másikon semmit nem találok, még árnyalatot sem. 




Az ecseteik ránézésre hasonlóak, de dolgozni velük egyáltalán nem ugyanolyan. A bronz színűvel nagyon könnyű, az ezüsttel eddig mindig szenvedtem, kevés festéket vesz fel és így nem lehet szép vonalat húzni vele, pedig nagyon szerettem volna egy ezüst szemhéjtust. A bronznak a színét viszont imádom. 


A tusok swatchjai: 


A szájfények swatchjai: 






Most pedig jön a legjobb, ezek - az Essence-t kivéve - mind 0,50 €-ba kerültek. :) 
Hogy tetszenek? Nektek megvan valamelyik ezek közül? 

5 megjegyzés: