2012. február 11., szombat

Körömlakk - mustra

Sziasztok!

A decemberi-karácsonyi időszakban elég sok körömlakkom felhalmozódott, amik újak, ezeket szeretném megmutatni most Nektek. Persze már azóta is lett újabb, de tény, hogy visszafogtam magam. Azokat pedig már mutattam Nektek a héten, a két Catrice lakkra gondolok. De nézzük, mik azok, amiket még nem nagyon láttatok.

Szép kis adag lett. :)


Catrice és Essence limitált darabok

Catrice lakkjaim eddig nem nagyon voltak, de most kezdem kialakítani a kis kollekciómat, rájöttem, hogy nagyon szeretem őket. A csomagolásukat és a színeiket is.
Veszprémben a Kossuth utcai Rossmannban szereztem a két Papagena lakkot 299.-/db áron, a Bohemia kékre pedig már nagyon rég vágytam és a plázában levő Rossmannban az utolsó darab várt rám, igaz ő még 599.- volt, de már nem érdekelt. 
Welcome to Jungle-ről képet ITT láthattok, Be Indiglowról pedig ITT, de posztok is várakoznak róluk a blogon. 

02 Welcome to the jungle - Papagena, 03 Amazonian Gold - Papagena,  04 Be Indiglow - Bohemia


Annyira tetszettek mindenkinek a vámpíros Essence lakkok, hogy nagyon féltem, mire hazamegyek elfogynak mindenütt, így nem bíztam a véletlenre. Az én imádott bloggerina barátnőim, Zsanci és Dia segítettek a beszerzésükben. Persze Murphy törvénye, mikor hazamentem, úton útfélen ezekbe a lakkokba botlottam. :) 
Az fekete-aranyossal a karácsonyi posztomban találkozhattatok (ITT), és a kéket is még akkor felavattam, (ITT).
Nagyon szeretem ezeket a lakkokat, kicsit jobban sikerültek, mint az átlag Essence lakkok. 
01 Gold Old Buffy, 02 Into The Dark, 03 True Love

A brands.hu-na karácsony előtt nem volt postaköltség, kuponjaim is voltak és szembejött egy Orly akció is, így Diával napokig swatchokat nézegettünk és tárgyaltunk, hogy melyik lakkokat rendeljük meg. Nekem erre a kettőre esett a választásom, amiket (szánom-bánom) azóta sem próbáltam ki, így nem tudok véleményt mondani. Dia szegény eléggé megjárta velük, remélem nekem nem kell majd negatív posztot írnom róluk. 

Green Apple, Lunar Eclipse

Rákaptam a Moyra lakkokra is, karácsonyra többet is adtam ajándékba, mert szerintem szuper színeik vannak és nagyon olcsóak, én a Moyra Shop-ban (Ferenc körút) 305.-/db áron vettem őket. A középső lakkok Hella barátnőmtől kaptam karácsonyra. Elég nehéz vele dolgozni, mert nagyon sűrű a cucc, amiben vannak a darabkák, de ha sikerül szépen felvinni és meg is szárad, akkor nagyon szép. 
A lilát az első Nail Club-nál használtam (ITT), a másik kettő pedig a másodiknál (ITT).

Moyra 95, Cosmiss 036, Moyra 91

A nagy Essence leárazásokban Dóri barátnőmtől kaptam két You Rock lakkot, ebből a kéket szintén a téli Nail Clubnál láthattátok. A lila Claire's és a piros Avon Color Trend lakkot pedig karácsonyra kaptam tesóm barátnőjétől és azóta sem kerültek sorra. :(

03 Kings of mints - You Rock, Calire's ??? (nem találok rajta semmit),
Cherry Choc - Color Trend,  05  Speed of light blue - You Rock

Mivel még mindig vannak olyanok, amikhez hozzá sem nyúltam, jövő héten lesz egy poszt, amiben összegyűjtöm őket és megmutatom Nektek. Mostanában sokat lakkozatlan körmöm, mert egyszerűen mindig eltervezem, hogy nekiállok és sose úgy jön ki, de ezen változtatni fogok. Nem vehetek így új lakkot, hogy van egy csomó, amihez hónapok óta hozzá sem nyúltam. Mellesleg szükségem lenne egy ecsetkészletre, szerintem rendelek egyet eBay-en, csak előbb még a bankkártyám kell hozzárendelnem a profilomhoz. 

Hogy tetszenek Nektek? Melyiket használjátok Ti is? 

7 megjegyzés:

  1. Annak a zöld Orlynak csodaszép színe lehet *.*

    VálaszTörlés
  2. naaagyon kiváncsi vok végre h te mit tapasztalsz az orlyknál..

    VálaszTörlés
  3. Kíváncsi vagyok a Claire's körömlakkra. :)

    VálaszTörlés
  4. Az Orly green apple olyan széép :D

    VálaszTörlés
  5. a catrice Be Indiglow nagyon szép lehet ♥
    és a vampire's love lakkok is biztos nagyon szépek :D irigykedem :P

    VálaszTörlés
  6. Az Orly Lunar Eclipse olyan szép :$ persze a többi is :)

    VálaszTörlés