2011. december 6., kedd

Nivea Express Hydration testápoló - a kedvencem!

Sziasztok!

Ezt a posztot a blog indulása óta tervezem megírni. Voltam egy fittness rendezvényen, amit a Glamour szervezett és a Nivea támogatott, így jutottam ehhez a testápolóhoz és ismerkedhettem meg vele. A Nivea magyar honlapján én nem találtam, de az amerikain igen, ahol ezt írják:

"A Nivea Express Hydration testápoló egy ultra-könnyű, tengeri ásványokkal dúsított formula, amely gyorsan beszívódik, sima, rugalmas, puha és bársonyos bőrt hagyva maga után. Extra gyorsan beszívódik és tartósan fejti ki hatását. Egész napos hidratálás, gyors felszívódás, könnyű, friss illat."


Az elsőtől az utolsó szóig egyet kell értenem. Egyszerűen IMÁDOM az első perctől kezdve. Legelőször sikerült nagy adagot magamra kenni és villám sebességgel tűnt el, a bőröm pedig iszonyat puha lett tőle. Eddig is nagyon szerettem a Nivea termékeit, és a leghálásabb azért vagyok nekik, mert evvel nem felejtem el a testápoló használatát. Egyébként elég hajlamos vagyok rá, de ezt egyszerűen nem tudom elfelejteni. Kaptam pár mintát is, jó utazáshoz, de küldtem belőle rougeandstyle Krisztinek is, aki hasonlóan vélekedik a testápolóról.
Változó árban van, 900-1200 Ft körül lehet a kisebb, a nagyobb pedig 1500-1700 szerintem, de javítsatok ki, ha nem így van, mivel én többet is kaptam, még eddig nem vásároltam. Annál inkább javaslom nektek megvásárlásra, mert ez tényleg más mint a többi!



Ilyen kis mintákat kaptam a normál méretű termék mellé: 

Nektek melyik a kedvenc testápolótok???

5 megjegyzés:

  1. Az a helyzet, hogy én lusta vagyok testápolózni. :) Valahogy mindig elmarad.... Pedig a főleg a vádlim és a lábszáram nagyon hamar kiszárad. Máshol nem vészesen mondanám száraznak a bőröm. Pedig most is van épp 4 féle testápolóm :D

    VálaszTörlés
  2. Pontosan ugyanez volt velem is. De amióta ez a testápolóm van, automatikusan nyúlok utána :)

    VálaszTörlés
  3. Én a kókuszos Baleát használom,szeretem mert ilyen nagy tégelyben van,sokáig kibírja,nem is olyan intenzív illatú.Niveából csak arckrémem van de az nagyon nem jött be. Viszont ezek alapján amit írtál a testápolóról,lehet kipróbálom,amint elfogy a másik:-)

    VálaszTörlés
  4. Ha nem jön be, átveszem szívesen :)

    VálaszTörlés
  5. szerintem Mo. vize nagyon klòros.amikor otthon vagyok tetsapolò nèlkul nem lètezem.nagyon de nagyon viszket a borom tole.:// itt viztisztitonk van,szinte nem is kène testàpolò.

    VálaszTörlés