2011. december 28., szerda

Nail Club Szilveszteri Ragyogás

Sziasztok!

Krisz beharangozójából már tudjátok, hogy mostantól kezdve egy kreatív kedd jellegű csoport tagja vagyok, és eljött az ideje, hogy a lányokkal karöltve elkészítésük az első körmös alkotásainkat. BogiAndi és RoniNikóRéka és Zsanci még a lelkes kis csapatunk tagjai és mindannyian nagyon vártuk már az első alkalmat, ami a Szilveszteri Csillogás nevet kapta. (Igen, a képeken és a címben is elrontottam.:( )


Sokat gondolkodtam, hogy mivel debütáljak és arra jutottam, hogy csillognia kell. :) Ezért választottam ezt a két metál fényű lakkot amit kicsit vastagabban vittem fel és egy fogpiszkáló segítségével összemostam, majd csillagokkal díszítettem. Mivel nehéz ugyanolyan mintát összemosni, ezért jó metál fényű lakkokat választani, és a szilveszterhez is ez illik jobban. Arany-ezüst kombinációban vagy ezüst-kékben is el tudom képzelni, nagyon mutatós lehet világosabb színekkel is. A végén fedőlakkal zártam. Próbáljátok ki ha van kedvetek!






Amiket használtam: 
  • Moyra 95-ös számú lakk
  • Essence Colour & Go 52 Out of my mind
  • Essence gel topcoat
  • Moyra csillagok
  • Moyra tippragasztó
  • fogpiszkáló

A többiek munkái:






11 megjegyzés:

  1. wáááooo!!nagyon nagyon szuper lett!:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik ahogy összemostad a két színt! Ügyes vagy!:)
    (Andi)

    VálaszTörlés
  3. nagyon bejönnek ezek a színek így együtt!:)

    VálaszTörlés
  4. Juuj csajok, köszönöm a sok dicséretet. Élőben annyival sokkal szebb ám, de így is két körben fotóztam és még ennek ellenére sem lett olyan, mint szerettem volna. Tudtok valami tuti tippet, hogyan lehet szépen manikürt fényképezni, hogy a színeket is visszaadja a kép? Annyi sok szépet láttam már főleg külföldi blogokon és ötletem sincs, hogyan kellene.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon sokan lámpát használnak, amin nagyító is van, ezen keresztül fényképeznek. Ha nincs ilyened akkor sok fény és makro, esetleg vaku, bár nem mindig jön össze. Jaa és sok türelem :D

    VálaszTörlés
  6. Jól néz ki ez a két szín együtt, a csillagok pedig jól feldobják!

    VálaszTörlés