2011. december 23., péntek

Mai tippek + karácsony

Sziasztok Drágaságaim!

Nagyon keveset aludtam, rettentően hosszú napom volt és nagyon fáradt vagyok. Olyannyira, hogy még kommentelni is lusta vagyok, de elolvastam miket írtatok ma. :)

Van két tippem a pesti lánykáknak, vagy azoknak, akik arra járnak. Az egyik a Margit körúton a Jászai Mari téri villamos megállóhoz közel van egy bolt (Ázsia centrum vagy vmi ilyesmi) és ANNYI GYÖNYÖRŰ sminkcuccot lehet kapni, hogy csuda. Miss Rose mindenféle paletták, jobbak, mint bárhol eddig, ahol jártam és ami még hatalmas meglepetést okozott, hogy márkás dolgokat is árulnak: L'oréal, Gosh, Max Factor, MAC, Clinique, Lancome és még ki tudja mi, mert nem fértem oda teljesen. A legjobb, hogy olcsóbban adják, gondolom kamionról leesett cuccok, mert tényleg eredetiek ám. Példának okáért a L'oréal True Match görgős alapozója és az Infaillible púder is 1800 Ft. volt, ami boltban nagyjából dupla ennyi. A MAC Dazzleglass széjfény 2500 Ft volt. Erre a kettőre emlékszem csak, de mindenképp menjetek be, ha arra jártok és akartok egy kicsit spórolni.

A másik kicsit más részén van a városnak, de ma belefutottam az Alverde Matroschka kollekciójába, méghozzá az Örs Vezér téren levő Sugárban levő DM-ben. Nem volt már időm jobban megnézni, de egy pillantásra tetszett. :) Nézzetek be, ha érdekel titeket ez a kollekció, még szinte érintetlen volt. Bővebben Zsancinál olvashattok róla itt: http://olcsosminkekzsancitol.blogspot.com/2011/11/az-alverde-uj-kollekcioval-jelentkezik.html.

Nagyon sok mindent terveztem Nektek az ünnepek előttre, de sajnos a tanulás kivette minden időm és energiám, és ez a két ünnep között sem lesz sokkal jobb a helyzet. Viszont ígérem, utána kárpótollak titeket majd rengeteg bejegyzéssel itt és a másik blogomon is.

Kívánom Nektek, hogy gyönyörű legyen a karácsonyotok és, hogy jó sok sminket találjatok a fa alatt. :)

Puszillak Titeket!

6 megjegyzés:

  1. Pontosan merre is kell keresni az ázsiás boltot a jászainál?:P

    VálaszTörlés
  2. Jaaaj, lányos zavaromban, el is felejtettem. Ha leszállsz a villamosmegállóban, akkor a Rossmann oldalán kell menni a Nyugati felé kb 100 métert. Hatalma narancssárga táblákkal, messziről ki lehet szúrni és nem lehet eltéveszteni! :D

    VálaszTörlés
  3. nem szeretnék ūnneprontó lenni, es tudom h alapbol drága márkákrol van szó, de a mac, clinique tuti h hamis!!!! inkabb akkor azokat vegyetek ami amugy sem drága, de legalább eredeti. egyreszt a hamisitvanyok veszélyesek, es téves kép alakulhat ki a márkákrol ha hamissal találkoztok, és csalódtok, a drága márkák nem csak a nevük miatt dragabbak, nyilvan amiatt is, de a minoseg, csomagolas, stb.... ha meg igazi esetleg, de lopott, hat az meg a fekete piac, erre en erzekeny vagyok, de ha tuti h az,akk megertem h vki azt veszi. mindenesetre nagyon nezd meg h mit veszel. ezt csak le akartam irni, remélem nincs harag. Nagyon Boldog Karácsonyt!!!!!

    VálaszTörlés
  4. Neeem, dehogy van. Igaziból úgy vagyok vele, hogy ha egyszer majd megvehetem magamnak az első MAC termékemet, akkor azt rendes üzletben fogom. Viszont tudom, hogy sokan vágynak rá és nem engedhetik meg maguknak, mint én sem egyelőre. Ez egy opció, mindenki eldönti, hogy hamisnak vagy eredetinek hiszi-e és megveszi-e őket.

    VálaszTörlés
  5. :) en is tudom h draga . csak pont ezert ha ez egy áhitott dolog, es veszel egy hamisat esetleg, ami alacsonyan pigmentalt, lefolyik, v csak ronda, akkor az csalodas. ennyi igazabol :) de akkor egyetertunk. :)

    VálaszTörlés
  6. Köszi a leírást, ha lesz miből vásárolnom akkor biztos benézek:) Bár bevallom, a MAC nekem sosem izgatta a fantáziámat, bármilyen eretnekség is:D Szóval nem az lesz az elsődleges célpont:)

    VálaszTörlés