2011. december 7., szerda

Diéta 5-6-7. nap

Sziasztok!

Evvel a poszttal adós vagyok egy pár napja, de kicsit elfelejtettem, meg voltak már érdekességek közben. Most leírom Nektek az utolsó 3 napot, képeket most nem csatolok. Annyit kell tudnotok, így már kész a teljes hét, azt még egyszer meg kell ismételni és ennyi. Most tartok ugye a 2. hét 3. napjánál és szemmel látható a változás. A legjobb az egészben az, hogy ránézésre úgy tűnik, hogy koplalós az egész, de határozottan jól szoktam lakni és nem szenvedek két étkezés között. A csalás annyi lesz nálam, hogy mivel szombaton megyek haza és pénteken vendégünk is érkezik, megbeszéltük, hogy péntek délig tartjuk, és este a vendégünk tiszteletére elmegyünk vacsorázni, ahol megkóstolom majd a fekete kagylót, ami ugye belga specialitás. :) Majd beszámolok róla a másik blogon.
Mivel nem álltam mérlegre, kilóban nem fogom tudni megmondani az eredményt, sőt centiben sem, de anyukám majd szembesít az eredménnyel, mert ha ő nem lát hosszabb ideig, azonnal mindent észrevesz, akár pár dekát is. :)

5. nap:

Reggeli: feketekávé cukor nélkül, reszelt sárgarépa citromlével

Ebéd: párolt hal, paradicsom, fejes saláta (bármennyi)

Vacsora: 1 szelet főtt marhahús, saláta (bármennyi)


6. nap:

Reggeli: feketekávé cukor nélkül, 1 db szemle

Ebéd: grillcsirke (bármennyi)

Vacsora: 2 db főtt tojás, nyers vagy főtt sárgarépa (bármennyi)


7. nap:

Reggeli: citromos tea

Ebéd: 1 szelet főtt marhahús, gyümölcs (bármennyi)

Vacsora: tetszés szerint (valamelyik a diétában szereplő étkezés)

Fontos, hogy a diéta alatt is napi 2 liter vizet elfogyasszunk. A megfelelő mennyiségű folyadék segít a szervezetnek a helyes anyagcsere beállításában.

Ezt a diétát két hétig érdemes betartani, és akár 5-8 kilót is fogyhatunk. Utána tartsunk szünetet és mindenképpen próbáljunk figyelni arra, hogy kiegyensúlyozottan, rostokban és vitaminokban gazdag táplálékot fogyasszunk, így a kilók nem jönnek vissza.

Akit érdekel, a mindmegette.hu-ról letöltheti és kinyomtathatja: INNEN!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése