2011. december 2., péntek

Diéta - 3-4. nap

Sziasztok!

Az étrenddel kapcsolatban most két napot hoztam Nektek.

3. nap

Reggeli: feketekávé cukor nélkül,  1 db zsemle

Ebéd: 2 db főtt tojás, saláta (bármennyi)

Vacsora: 15 dkg főtt sonka, saláta (bármennyi)

Az állandó salátaevés egy idő után unalmassá válik és olyankor kicserélem valami alacsony kalóriatartalmú zöldségekre, szerdán répát, retket és paradicsomot szeleteltem fel. 



4. nap

Reggeli: feketekávé cukor nélkül, 1 db zsemle

Ebéd: 1 db főtt tojás, 10 dkg sovány sajt, nyers vagy főtt sárgarépa (bármennyi)

Vacsora: gyümölcs (bármennyi), 1 pohár natúr joghurt



Az ebédhez mozzarella sajtot használtam, a vacsinál pedig mandarint, ananászt, almát és mivel nem szeretem a natúr joghurtot, egy fél banánt villával összetörve belekevertem és így öntöttem rá a gyümölcsökre. 

El kell mondanom egyébként, hogy azt hittem sokkal jobban fogok szenvedni. És nem. Napközben nem vagyok éhes, nem kaparom a falat, hogy mikor lehet már enni. Persze az utcán az illatok nagyon rosszul tudnak esni, főleg mikor egy adag sült krumplival száll fel valaki a metróra vagy ha gofris mellet megy el az ember. :)

3 megjegyzés:

  1. Ne haragudj, hogy belekötök, de a 4. napnál elrontottad a vacsorát! Ha ilyen szigorú diétán vagy, akkor egyáltalán nem ajánlatos vacsira gyümölcsöt enni, főleg nem banánt, mert az is tartalmaz ugye cukrot, igaz, hogy csak gyümölcscukrot, de az is cukor.
    /remélem nem bántottalak meg, csak segíteni szeretnék/

    VálaszTörlés
  2. Nem bántottál meg, ezt a diétát nem én találtam ki, mármint nem én állítottam össze, szóval ezért a részért nem én vagyok a hibás. A másik pedig, hogy valóban csaltam, de ez benne volt az első posztomban is, hogy majd meglátjátok mennyire tartom be. Eddig mindent sziklaszilárdan betartottam és egyszerűen nem szeretem a natúr joghurtot, kb rosszul vagyok tőle, szóval kellett valami megoldás és talán egy kicsi banán fele még nem a világ vége. Ami a szigorúságot illeti, senki nem írta ezt elő nekem, én határoztam el, hogy megcsinálom, így azt is én határozom el, hol iktatok be változtatást. És valóban ez volt eddig az egyetlen nagyobb.

    VálaszTörlés