2011. december 28., szerda

Catrice Multicolour compact powder

Sziasztok!

Jó régen adós vagyok már evvel a poszttal, de mindig valahogy elmaradt. Most azért is szántam rá végre magam, mert valamelyik nap olyan dolog történt, amire nem gondoltam volna, és elég ritkán történik meg: ELÉRTEM AZ ALJÁT :) Igen, kb. 1,5 hónapos használat után. Ez jelentheti azt is, hogy kevés van benne, de nem, azt jelenti, hogy nagyon szeretem.
Csomagolása egyszerű, de mutatós, jól záródik, nem kell félni, hogy összeken mindent a táskánkban, mert nem nagyon tud kinyílni. 
November közepén kaptam és azóta szinte csak ezt használtam. Sokszor alapozó nélkül, csak magában is, mert erős fedése van és a kevert színek által tudtam egy kis színt adni az arcomnak, mivel most így télen elég fehér vagyok. Nagyon jól tapad, szépen ráépül az alapozóra és az arcbőrre. Könnyű a felvitele, persze megfelelő ecsettel. Én rendkívül meg vagyok vele elégedve és esélyes, hogy újravásárolom. Ajándékba kaptam, de ha jól tudom 1300-1400 Ft körül mozog, ami szerintem nem sok egy púderért. A Manhattan púderem ennél drágább volt és mióta ezt próbáltam, sokkal jobban szeretem. 







Többek között ezeknél a sminkeknél láthattátok: 




1 megjegyzés: