2011. november 25., péntek

Filmajánló - One Day

Ilyen poszt még nem volt, mert vártam a megfelelő filmet, hogy elindíthassam ezt a rovatot. Most megtaláltam. Sikerült végre megnéznem a One Day című filmet, amiről elsőre azt mondom, moziba kellett volna. Azt tudnotok kell, hogy ha lehetőségem van rá, mindig angolul nézem a filmeket, angol vagy magyar felirattal, érvényes ez a sorozatokra is.
Nagyon vártam már, hogy megnézessem ezt a filmet és nem is csalódtam. Nálam 10/10. IMDB-n csak 6.6-os, de én annak a pontrendszernek már régen nem hiszek.

"Miután együtt töltik egyetemi diplomaosztójuk napját - 1988. július 15-ét -, Emma Morley és Dexter Mayhew között olyan barátság szövődik, amely élethosszig tart. Emma elvekkel és ambíciókkal rendelkező lány, aki arról álmodozik, hogy jobb hellyé alakítja a világot. Dexter tehetős sármőr, aki arról álmodozik, hogy a világ az ő játszótere lesz.
Kapcsolatuk kulcsfontosságú pillanatait a következő két évtized július 15-ei napjainak bemutatásából ismerhetjük meg. Legyenek éppen együtt vagy külön, láthatjuk, amint Dex és Em elfoglalja magát ügyes-bajos dolgaival; megismerjük baráti viszonyaikat és különböző vitáikat, reményeiket és elszalasztott lehetőségeiket, mosolyaikat és könnyeiket. Valahol az utazás során a két embernek rá kell jönnie, hogy amit annyi ideig kerestek, és amire olyan régóta vágynak, valójában végig az orruk előtt volt. Amint kiderül számukra, hogy egészen pontosan mit is jelentett az a bizonyos 1988-as nap, megismerik a szerelem és az élet valódi természetét."



IMDB link















Láttátok már? Szerintetek maradjon a filmajánló rovat?





2 megjegyzés:

  1. nem láttam még, de régóta szeretném megnézni. és maradjon a rovat:) www.roniswonderland.blogspot.com, ha van kedved nézz be(:

    VálaszTörlés
  2. Én láttam ezt a filmet és nagyon tetszett, a végét meg is könnyeztem :) Feliratosan néztem mert sztem úgy a legjobb nézni a filmeket...Én mindenkinek csak ajánlani tudom. :)

    VálaszTörlés