2011. november 6., vasárnap

Bejelentős és kérdezős poszt

Sziasztok!

Eddig még egyáltalán nem utaltam arra, amit most mondani fogok Nektek, de mivel már nagyon közel van, muszáj vagyok megosztani Veletek is. Jövő héten szerdán, azaz november 16-án bizonytalan időre Belgiumba, Brüsszelbe költözöm. Ez több okból is pozitív dolog és ezt a blogot tekintve is a jó oldalát látom. Mint tudjuk, a külföldi kozmetikai és sminkpiac egy kicsit bővebb, mint az itthoni, így remélem, tudok majd újdonságokat mutatni Nektek és a nyereményjátékok során is olyan dolgokat nyerhettek majd, amik itthon nem kaphatóak. Ezen kívül lehetőség lesz majd arra is, hogy kérjetek tőlem termékeket, amikor megyek haza. (Postázok is szívesen, az árakat majd kintről megosztom veletek.) Nagyon izgulok már, számolom a napokat és lassan már pakolok is. Meglehet, hogy emiatt most egy kicsit csökkenni fog az aktivitásom mértéke, de igyekszem azért, amennyire tudok.

A másik dolog, a kérdezős rész pedig arra vonatkozik, hogy szeretném ha megosztanátok velem, méghozzá a pestiek és azok akik járnak rendszeresen mostanában, hogy hol lehet kapni elsősorban Miss Rose és hasonló kategóriás, olcsó,de minőségi termékeket. Nem arra gondolok, hogy írjátok le, hogy például Lora és eurós boltok, hanem, hogy konkrét helyeket soroljatok fel nekem. Mielőtt elutazom, még felmegyek Pestre és szeretnék beszerezni pár dolgot. Barátnőitek és ismerőseitek tippjeit is megoszthatjátok velem. Nagyon köszönöm előre is!


u.i.: na ezek miatt veszélyben leszek odakint :) 

9 megjegyzés:

  1. ááááh de jó neked :$és mit fogsz kint csinálni? *.*

    VálaszTörlés
  2. Néha azt mondanám,hogy ne menj(mert egy önző dög vagyok:D),de tudom,hogy jó lesz Neked odakint :)<3

    VálaszTörlés
  3. Emese: minden elmesélek majd onnan, legyél picit türelemmel :)

    Dóri: nem vagy önző, hanem az egyik legjobb barátom, ezért mondod ezt :)

    VálaszTörlés
  4. Orevoár xd vagy hogy is írják :D
    Drukkolok majd neked! ^^ Minden értelemben! =))

    VálaszTörlés
  5. soroksári auchanban van egy Rose nevű bolt, ott vannak Miss Rose sminkcuccok is. A hátsó bejáratnál kell bemenni, ahol a kertészet is van. Vagy a westend aluljárónál lévő boltokban is van miss rosé!

    VálaszTörlés
  6. Hú, érezd akkor jól magad:) A termékkérést meg szerintem kihasználom;) ez tényleg pozitívum.

    VálaszTörlés
  7. dejó, jó utat és várjuk a posztokat kintről is :)

    és miss rose cuccok vannak pl. a nyugati aluljárónál is

    VálaszTörlés