2011. október 6., csütörtök

Manhattan & Buffalo Collection - Limited edition

Sziasztok!

Biztos jó páran hallottatok már a Manhattan & Buffalo közös kollekciójáról, ami persze külföldön korábban megjelent már, de most ki hazánkban is elérhető. A napokban tehették ki, mert pénteken még nem volt abban a DM-ben, ahol ma találkoztam vele. Egyszerűen meseszép szerintem. A szemhéjpúderek színei harmonizálnak a ceruzákkal és a lakkokkal. Kivéve egy rózsaszínes lakkot, azt nem tudom hova tenni :) Ezen kívül a kollekcióban  kapható még egy szempillaspirál is, amit a Manhattan oldalán nem találtam meg.
Nézzük miről is van szó:


A szemhéjpúder paletták 4 féle összeállításban kaphatóak, egyenként 4 színt tartalmaznak: Green Stiletto, Blue Suede Shoe, Purple Peeptoe, Beige Ballerina. Szerintem a nevük nagyon kreatív lett:) Nálunk 1999 Ft-os áron kaphatóak.


A körömlakkok a szokásos Manhattan csomagolás, semmi extra, nevük külön nincs, csak számuk. Pasztell színek, nem csillognak. Az árra sajnos nem emlékszem pontosan, talán 899 Ft lehetett.


A ceruzák is nagyon tetszenek nekem és a swatchok alapján, amiket néztem, jól is fognak. 6 árnyalat, számozva vannak 1-6ig. Sajnos ezek árára sem emlékszem pontosan talán 8-900 Ft körül vannak.

Mint mondtam egy szempillapsirál is tartozik a kollekcióhoz, aminek az ára ha jól emlékszem 999 Ft. (De ebben sem vagyok biztos)

Általában a limitált kollekciókat nem lehet kipróbálni és mivel nem vettem MÉG belőle semmit, így nem tudok még véleményt sem alkotni, de ami késik az jön. Terveim szerintem venni fogok majd a lila és a kék palettából, valamint a ceruzákból is. 

Ti vásároltatok már ebből a kollekcióból? 


4 megjegyzés:

  1. Szia!
    Én tegnap vettem meg a Purple Peeptoe négyes szemhéjpúdert, de valami katasztrófa. Az még oké, hogy matt, azzal nincs gond, viszont a színek nem túl pigmentáltak és a tartósságáról meg aztán ne is beszéljünk. Kár volt érte az a 2000 Ft sajnos:(
    A többiről nem tudok nyilatkozni, de ez mindenesetre csalódás volt.

    VálaszTörlés
  2. Ezt szomorúan hallom, mert az lett volna az 1. számú amit megveszek :(

    VálaszTörlés
  3. Én is egyből ezt pécéztem ki, mikor megláttam tegnap a dmben. A drogériában picit meg is próbálgattam a színeket, csak az ujjammal vékonyan, de így is nagyon nézett a biztonsági őr. Akkor jónak tűnt, pigmentáltak voltak a színek. Aztán itthon, mikor csináltam vele egy sminket....ááá. A legsötétebb konkrétan használhatatlan, a többi még úgy szó-szó, de akkor is gáz nagyon :(

    VálaszTörlés
  4. Ezek után már nem merek pénzt kiadni érte. Mondjuk a lila az nem is lett volna létszükséglet, mert van egy pár lilám, csak hát az imádat :) A kék miatt viszont fáj a szívem. Remélem a ceruzák nem ennyire gázosak.

    VálaszTörlés