2011. október 20., csütörtök

FOTD - purple dream

Sziasztok!

Ahogy ígértem nektek, közelebbről is megmutatom a hétvégi szerzeményeimet, amik a következők voltak:
Essence Smokey eyes szemhéjpúder ecset (ez a mai képekről lemaradt véletlen), Long lasting lila szemceruza, XXXL Nudes 02 szájfény és a két Catrice szemhéjpúder, a kék mono és a lila duo.

A swatchok valamiért elég rosszul sikerültek, kézen nem olyan erősek a színek, pedig többször is áthúztam. Már mindegyiket kipróbáltam szemen is és sokkal jobban érvényesülnek. Mind a három színt nagyon kedvelem, a kéket magában próbáltam, a lilákat egymással. A sötétebbet én általában mindig kívülre viszem fel, de mivel mattabb a szín, mint a másik, kipróbáltam magában is (nem nagyon van matt színű szemhéjpúderem), így már nem tetszett, mert nagyon szűkítette a szemem, de a külső részen tökéletesen mutat. :) 

A szájfény egyszerűen imádat. Nincs rá jobb szó. Annyira finom illata van, mint az égetett cukornak, teljesen beleszerettem. Magában felkenve nagyon halvány barack színe van, inkább csak fény, rúzsok fölé rendkívül alkalmas, mivel iszonyat csillogást ad neki és olyan telt ajkakat varázsolt, mint még eddig egy szájfényem sem. Egy apró hibája van, hogy jól el kell dolgozni, hogy ne legyen csíkos, de ez a kis negatívum nálam eltörpül a sok pozitívum mellett. 
A lila szemceruzával voltak a legnagyobb kétségeim, mert nem szeretem a tekerős ceruzákat, de evvel elég gyorsan megbarátkoztam. Hosszú tartósságot ígér és ezt alá is tudom támasztani. Evvel a gondolattal át is térnék a mai sminkemre, ami egy nálam elég gyakorinak számító smink, mert imádom a lilát és nagyon gyakran készítem el ezt a fajta sminket. Most az új Catrice színeket használtam és az alsó szempillatövekhez pedig a lila szemceruzát. Délután 1 óra körül tettem fel és most mostam le, szóval olyan 8-9 órát rajtam volt, amiből 2 óra edzés is volt és mikor hazaértem, még mindig tökéletesen állt az egész a helyén,  a szemceruzától kezdve, a tusvonalon át a szemhéjpúderig. pedig tényleg izzadtam az edzésen, de nem folyt le semmi, a szemráncokban nem gyűlt össze a festék, a szemceruzát pedig úgy kellett levakarnom magamról. A szájfény persze nem bírt ennyit, de attól nem is vártam el. :)  
Most pedig jöjjön mindez képekben:


Ez lett volna tehát a mai sminkem. A kék Catrice púdert szerintem holnap tesztelem le. Ja és egy vallomással még tartozom: nem bírtam ki és ma megvettem az Essence C&G Time for Romance lakkot. :) 




3 megjegyzés: