2011. szeptember 26., hétfő

TESZT: Planet Spa Japanese sake and rise smoothing face mask

Ezt a terméket nem terveztem tesztelni, nem is magamtól rendeltem meg, ma láttam meg a fürdőszobaszekrényben, biztos anya rendelte. Korábban alkalmanként használtam maszkokat, de mostanában ez elmaradt. Gondoltam teszek egy próbát vele.
A terméken az áll, hogy eltávolítja a szennyeződéseket, tisztább, frissebb kinézetet ad a bőrnek.
Már felkenésnél meglepődtem az állagán, egy fehér, eléggé ragadós valami jött ki a tégelyből, nem is értettem, vajon ez hogyan fog majd megszáradni. Az Avon termékektől amúgy sem szoktam sokat várni, most sem tettem magasra a lécet, de a hatás meglepően jó volt. A használati utasítás szerint vékonyan kell felkenni és kb. 20 perc a száradási ideje. Mivel korábban akármennyire vékonyan kentem fel a hasonló dolgokat, a zselés állagú maszkoknál tuti volt olyan rész, ami egyáltalán nem akart megszáradni és azt nagyon bosszantó utána lemosni, ezért most is próbáltam megtalálni a megfelelő mennyiséget, mégis azt éreztem sokat vittem fel. Hát nem. Nemhogy nem is kellett 20 perc, szerintem kb. 10 is alig volt, mikor már éreztem, hogy teljesen megkötött, de a lehúzásnál is azt tapasztaltam, hogy szépen egyben jön le az arcomról, nem kell kis apró darabkákban leimádkozni. Az elvárásoknak, miszerint puhít és frissít teljesen megfelelt, jó érzés volt utána végigsimítani az arcom. Az illatával nagyon meg vagyok elégedve, kellemes, kókuszra hasonlító leginkább. Egy alkalom után nem tudom megmondani, hogy az esetleges hibákat csökkenti-e, de ha nem, frissítésnek mindenképpen kiváló a dolog, szerintem el fogom használni.

4 megjegyzés:

  1. ez a termék nekem is bevált :D nagyon szeretem. bár én összességében meg vagyok elégedve az avonos termékekkel .:D

    VálaszTörlés
  2. én eddig csak egyszer próbáltam, mint az kiderül a bejegyzésből is, de nagyon jó érés volt utána :)

    VálaszTörlés
  3. én nagyon szerettem ezt használni,már kéne az utánpótlás :P én még amúgy utána radírozni is szoktam,hogy a maradékot is levigye és tényleg tök tiszta legyen az arcom :)

    VálaszTörlés
  4. én előtte letisztítottam az arcom egy Balea 3in1 arctisztítóval, ami radírként is funkcionál

    VálaszTörlés