2014. augusztus 2., szombat

I am still alive....what about a blogsale?

Sziasztok!

Igen, igen, tudom, rettenetesen regen volt bejegyzes a blogon. Ennek ketto oka van, a laptopom bemondta az unalmas es eppen fenykepezom sincsen, ami eleg nagy gatat szab a blogolasnak, foleg ha ez a ket dolog egyszerre van jelen. Iszonyatosan hianyzik, bar idom sem ugy lenne ra, mint regebben a munka miatt, de ettol fuggetlenul persze lennenek posztok, meg Nail Club is. Egyelore fogalmam sincs meddig fog meg tartani ez az allapot, annyit bizonyosan tudok, hogy amig otthon leszek, rendlkezesemre fognak allni a technika eszkozei es szeretnek is egy par posztot kozzetenni, valamint elore legyartani, hogy egy ideig legyen azert valami elet itt. Remelem osszejon...

Masik dolog....csomo felesleges cucc....avagy mit szolnatok egy blogsalehez, erdekel-e valakit ha kiselejtezem a koromlakkjaim es a sminkjeim? Rengeteg dolgot nem hasznalok, megvettem, de nem hasznaltam, rajottem, hogy megsem tetszik, impulzusvasarlas....satobbi...satobbi....eredemenyekent felhalmozott dolgaimtol megvalnek. Az idokeret limitalt lenne, ugyanis 18-an utazom haza es csak azokat a dolgokat vinnem, amiknek valaki szeretne uj gazdaja lenni es a facebookon fogom lebonyolitani, oda tudom a legkonyebben feltenni a fotokat.

Remelem erdekel valakit es azt is, hogy nem veszett el meg az osszes olvasom....ugye nem? Adjatok valamit eletjelet kerlek....:)

Flory

4 megjegyzés:

  1. Ohhh de jó végre hallunk felőled is :) Úgy tűnik ez a visszatérések időszaka :D Remélem hamar rendbe jönnek a gépezeteid :) Én örülnék a blogsalenek is.

    VálaszTörlés
  2. Pont valamelyik nap gondolkoztam azon, hogy vajon hova tűnhettél. Örülök, hogy visszatértél, igazán hiányoznak a bejegyzéseid. :) A blogsale-nek pedig én is örülnék. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó ötlet a blog sale, még akkor is, ha új olvasód vagyok! :D

    VálaszTörlés