2013. április 4., csütörtök

Újdonság a körömápolásban - SALLY HANSEN Magyarországon!

Sziasztok Szépségek!

Ebben a posztban egy olyan márkáról ejtenék pár szót, mely nagy népszerűségnek örvend Amerikában, az USA első számú körömszakértőjének tartják. Elsőként vezeti be a piacon az újdonságokat, újításokat és ez mostantól a magyar nők számára is elérhetővé válik, hála a Coty Kft-nek. 

A Sally Hansen márka sikerességét a 3 lépéses programjának köszönheti és annak, hogy az összes körömápolással, manikűrrel, pedikűrrel kapcsolatos problémára megoldást nyújt. 




A márka alapítójáról röviden:

"A teljes Sally Hansen választék Dana Caruso, a Long Island Nail & Skin Care Institute alapítójának és elnökének szakértői támogatását élvezi. Dana, a szépség- és wellnessipar veteránja, manikűrösként kezdte karrierjét 1987-ben. Tíz évvel később megalapította első manikűr iskoláját az Egyesült

Államokban. Egyedülálló víziója, és elkötelezettsége, hogy magasabb minőséget teremtsen a szépségiparban, manikűrösök ezrei számára tette lehetővé, hogy kiemelkedően sikeresek legyenek.

Széleskörű manikűrtermékekhez, ezért mindig a Sally Hansent ajánlja tapasztalataival Dana szerint “A professzionális megjelenésű körmök elkészítése háromlépéses folyamat, mely magában foglalja a formázást, ápolást és színezést. Bármilyen is legyen körmöd állapota, a Sally Hansen első osztályú termékeket kínál a manikűr vagy pedikűr folyamat minden lépéséhez, melynek eredményeként körmeid hosszúak, fényesek, egészségesek és stílusosak lesznek. Ez az egyetlen otthon használható termék, amelyben megbízom.”

A körömápolás vitathatatlan vezetője, a Sally Hansen a vásárlók választása a köröm ápolására és színezésére az egész Egyesült Államokban. Fedezd fel, miért bíznak meg az amerikai nők milliói a Sally Hansen márkában!"


Képek forrása: Google

Bővebben Ti is megismerhetitek a termékeiket, be fogom őket röviden mutatni a blogon egy következő posztban és a jó hír, hogy hamarosan Magyarországon is elérhetőek lesznek a Müller, Tesco és Dm üzletekben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése