2012. december 23., vasárnap

Nail Club Christmas

Sziasztok!

Mi más lehetne a Nail Club témája így egy nappal karácsony előtt, mint az ünnepek. Én személy szerint imádom ezt az időszakot, a készülődést, az ötletelést, a dekorálást, a csomagolást, a sütés főzést és minden apró részletet. Általában már jó előre elkezdem az ajándékok beszerzését, de mégis mindig marad valami a végére és sosem úszom meg a tömött plázákat. A városokban, plázákban levő karácsonyi dekorációkat imádom, az itthoni lakásunk mindig ki van díszítve, és most a belga szobám sem maradt ki természetesen. Rózsaszín gömbökkel és boával dobtam fel, valamint egy jégvirágos Ikeás égősorral. Mivel viszonylag korán hazajöttünk, kint korábban állítottunk karácsonyfát, a szokottól eltérő módon: 

De térjünk rá a Nail Clubra is. Két manikűrt készítettem,  viszont mindkettőt lehetett már látni, egy-egy versenyen indultam velünk. Remélem azért nem haragszotok, hogy most ezeket mutatom meg Nektek! Remélem tetszeni fog.

Ezúton kívánok mindenkinek békés és boldog ünnepeket! Az újévi fogadalmai között szerepel a blog fellendítése is, úgy néz ki kicsit több időm lesz rá, remélem sikerül. 










A többiek munkái:

Zsófi:     

6 megjegyzés: