2012. december 30., vasárnap

Nail Club Birthday

Sziasztok!

Ez a Nail Club egy különleges alkalom, ugyanis szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt indítottuk a projektet, Krisz ötlete alapján. Úgy telik az idő, mintha könyvet lapozgatnánk, észre sem vettük és eltelt ez az egy év. A lányokkal úgy gondoltuk, ennek szentelünk egy különleges posztot. 
Sok minden történt velünk az egy év alatt, sokan kiléptek, lettek új lányaink, de egy valami nem változott. Mégpedig a lelkesedés. Legalábbis részemről, ugyanis én még mindig ugyanakkor lelkesedéssel agyalok minden projekten, állok neki és kivitelezem. Posztjaim többsége úgy született, hogy leültem és ami jön alapon. Sokkal könnyebb volt úgy dolgozni, ritkán volt előre kigondolt kész manikűr a fejemben.
Hiányoztam párszor, de ez szinte kivétel nélkül mindenkivel előfordult és sok vendég is megfordult az egy év során nálunk, aminek nagyon örülünk, hogy másokat is bevonhatunk a dologba és ők is olyan lelkesek, mint mi vagyunk.
Remélem még sokáig tudjuk folytatni és Ti akkor is itt lesztek nekünk, mert olvasók nélkül nem ugyanolyan. Köszönök minden oldalletöltést és kommentet amit az elmúlt egy évben hagytatok és támogattatok minket evvel. :)





A mai alkalomra olyan dolgot választottam, ami már szerepelt, méghozzá a celluxos technikát, mert az volt a kedvencem, avval az alkotásommal voltam legjobban megelégedve. Remélem a mostani is tetszeni fog. 






Nail Club Szülinap 2012. 12. 30.

13 megjegyzés:

  1. húú nagyon jó ez a két szín együtt. :)

    VálaszTörlés
  2. uuuuh milyen fényeeees. szép lett nagyon :)
    (roni)

    VálaszTörlés
  3. Új lakkok, majd lesz róluk poszt, amúgy az Avon két metálos karácsonyi lakkja. :) Gondoltam, h neked tetszeni fog. :)

    VálaszTörlés
  4. Boldog szulinapot!
    http://shoptravelfood.blogspot.fi/2012/12/sparkling-nails.html

    VálaszTörlés
  5. igazán ünnepi (és picit nekem még karácsonyi utóhatású, de hát végül is még épphogy elmúlt! :))

    VálaszTörlés
  6. Ez határozottan tetszetős :) szépen kivitelezett munka szuper színekkel! Gratulálok :)

    VálaszTörlés
  7. Hú mennyire jó színek, szép!

    VálaszTörlés