2012. július 12., csütörtök

Yves Rocher vásárlás

Sziasztok!

Nagy Yves Rocher fan lettem, ez nem titok, és mivel olyan kedvesek, hogy állandóan küldenek valamilyen akciós szórólapot, amin kedvezmény és/vagy ajándékok vannak, mindig be kell mennem. A hajápolásról lesz külön poszt, már tervezem jó rég óta (kb. március). Nagyrészt most is a hajas polcon kutakodtam, de nem bírtam ellenállni az limitált mangós smoothie-s tusfürdőnek. Ha van lehetőségetek, mindenképpen szagoljátok meg, mert egyszerűen isteni. Leverte még a kedvenc lótuszvirágosomat is. 

A termékek eredeti ára: 
Tápláló 1 perces hajpakolás: 11.90€
Málnás hajöblítő ecet: 9.90€
Korpásodás elleni sampon: 5.90€
Limited Edition tusfürdő: 5€

(A hajápolókra -50%, a tusfürdőre -30% engedményt kaptam.)
6 megjegyzés:

 1. Úgy szeretnék már egy YR terméket, csak kb nem tom, hogy szegeden hol tudnék beszerezni egyet is :) Az 1 perces hajpakolásról szívesen olvasnék majd bővebben is :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  2. Még csak 2x használtam, szóval majd még egy kis idő. :) Itt nagyon elterjedt szerencsére a hálózat, online shopjuk is van, szóval nem panaszkodom. :) Remélem Neked is sikerül találni elérhető közelségben! :)

   Törlés
 2. Én is nagyon szeretem még mindig az Yves Rochert :))

  VálaszTörlés
 3. Málnás hajöblítő ecet-et próbálnám ki de többi sem lehet rossz, hol lehet ilyet beszerezni mondjuk Miskolcon nem tudod?? vagy ti hol laktok. Én Ózd. http://torteij88.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Belgiumban élek, otthon pedig Pesthez közel, szóval sajnos Miskolc felé nem vagyok ismerős. De írtam egy posztot az Yves Rocher-ről még korábban, abban a boltok is benne vannak, de a 16 üzlet nagyrésze Pesten van.

   http://florysworld.blogspot.be/2012/04/yves-rocher-novenyi-kozmetikumok-vezeto.html

   Törlés