2012. április 26., csütörtök

TESZT: Yves Rocher Mascara + FOTD

Sziasztok!

A mai egy 2in1 bejegyzés, ugyanis teszt és smink is egyben. Egy szempillaspirált, méghozzá egy Yves Rocher spirált próbáltam ki. Azt, hogy miként jutottam hozzá, egy másik posztban fogom elárulni.
Nézzük, hogy mit ígér:
Vastag és dús pillák, 12 órás tartás. Ez a volumen növelő szempillaspirál megnagyítja a szempillákat és tekintetet. Az exkluzív kefe komplett fésülködő hatást eredményez és henger alakjának köszönhetően még a legvékonyabb pillákat is eléri. A vékony szálaknak köszönhetően a tövektől a végekig érinti a szempillákat. (Exkluzív Yves-Rocher technológia, szemészeti felügyelet alatt tesztelt.) 



A csomagolása nagyon csajos lett szerintem, egyszerű, de mégis elegáns. Egy fóliával volt beburkolva, így senki nem bonthatta fel, de ez Yves Rocher boltokban nem is nagyon lehetséges és jellemző. 



Keféje ránézésre semmi extra, rövid tincsek, amiből arra valóban következtethetünk, hogy a rövidebb és vékonyabb pillákat is eléri. Elegendő festéket vesz fel, evvel nincs probléma. 



Használat közben: valóban nagyon szépen befest minden pillát, tényleg a végekig, sőt, szépen el is választja őket egy rétegben. Kettőben már előfordul, hogy egy két tő összeragad, de ez is csak hozzászokás kérdése, ismerkedni kell vele, mint minden spirállal. Nekem alapvetően van mit befesteni, nem panaszkodhatom, de van, akinek fontos, hogy dúsítson, szerintem ez annyira nem jön át. Alapvetően szépen lehet vele dolgozni, nem csinál olyan drámai tekintetet, mint az Essence I love Extreme, de igyekszem nem ahhoz hasonlítani egy spirált se. 
Leszámítva, hogy (szerintem!) nem dúsít, szeretni fogom nagyon, mert ami van, azt tényleg gyönyörűen festi ki és könnyű vele dolgozni. 


A smink nagyon egyszerű volt, csak Essence mySkin színezett hidratálót és púdert használtam az arcomra. A szememen csak egy lila vonalat húztam hosszan tartó szemceruzával és kirúzsoztam a szám egy Catrice rúzzsal. 




Hogy tetszik a sminkem? És a szempillaspirál? Próbáltátok már, vagy akármilyen más Yves Rocher sminkterméket? 


8 megjegyzés:

  1. A smink egyszerű de nagyszerű, szerintem a spirál jó, és lehet, hogy én vagyok hülye, de mintha dúsítana is azért. (persze ezt könnyebb úgy, ha van miből:P)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jogos, csinálhattam volna előtte képet is....abból látszódna igazán, hogy szerintem nem annyira dúsít, holott alapvetően ez egy dúsító spirál. Lehet, akinek kevesebb pillája van, jobban kijön a dolog.

      Törlés
  2. Szép hosszú szempilláid vannak és szép a rúzs színe, a szemeid már nem említem, arra irigy vagyok :)

    VálaszTörlés
  3. nekem is megvan ez a spirál. nagymamámtól kaptam. én szeretem, bár volt jobb spirálom is. mindegyik más egy kicsit, másért lehet őket szeretni. kicsit tényleg összeragadnak, de estére ez nem annyira gond.

    VálaszTörlés
  4. A kék színű 360spirál a legjobb YR-ból, egyszer próbáld ki :)

    VálaszTörlés
  5. most komolyan, hogy lehetnek valakinek ilyen szép színű szemei??:DDD

    VálaszTörlés
  6. Nem, nem próbáltam még, sőt más Yves Rocher sminkterméket sem, még új vagyok ezen a területen, de meghoztad a kedvem. A szemeid pedig tényleg gyönyörűek, biztos sokan, sokszor mondták már.

    VálaszTörlés