2012. január 3., kedd

Catrice szemhéjpúderek

Sziasztok! 
Ugyan szinte semmi időm nincs most, de nem akartalak poszt nélkül hagyni Titeket, így kerestem egy olyat, ami már régóta várt a sorára. Ez pedig a Catrice szemhéjpúdereiről fog szólni.
Először is el kell mondanom, hogy nagyon szeretem őket, a drogériás, olcsóbb kategóriás márkák közül ezek a kedvenceim. A csomagolásért teljesen odavagyok, egyszerű, de mégis letisztult és egyedi. Könnyen nyílik, de biztosan záródik, nyugodt szívvel utaztathatóak. Minőségüket tekintve, szerintem nagyon jól pigmentáltak és a színek pedig gyönyörűek. Mono, duo és quattro formában kaphatóak. Jelenleg 4 mono-m és egy duo-m van. (Az egyik mono nem szerepel a képek között, mert ezeket még korábban készítettem, de arról külön bejegyezés is volt, amikor megvettem. Poszt róla: ITT

Csoportkép:


Mono-k:
200 It's a Boy, 410 C'mon Chameleon, 310 Lobster Lobby


Duo:
040 Underneath the purple rain
Smink vele: ITT





Sok szín van még, ami tetszik, remélem őket is be tudom majd szerezni, főleg mono-k, de az egyik quattro is a szívem csücske lett. :) 
Ennyi lenne a bejegyzés, villámposzt volt, de remélem tetszett! Ha van időtök írjátok meg, Nektek melyik van meg, melyik a kedvencetek!

4 megjegyzés:

  1. annyira tetszenek, nekem van egy duo-m, egy rúzsom, meg egy ecsetem tőlük, annyira jók, de olyan rossz, hogy itt nincs catrice :S remélem egyszer lesz...:( *Thündérke voltam

    VálaszTörlés
  2. Nekem ők vannak: C'mon chameleon, Petrol keeps me running, és egy, aminek a nevében benne van a copper :D
    Nagyon szép színük van, szeretem őket.

    VálaszTörlés
  3. Nekem a Lobby van meg nagyon szeretem :) Viszont a C'mon-t szeretném beszerezni de sehol se látom :( kell nekem XD

    kukk be hozzám ha van kedved:http://adrisfashionisland.blogspot.com/

    Adri

    VálaszTörlés