2011. december 27., kedd

Karácsonyi ajándékaim

Sziasztok!

Ebben a bejegyzésben az ajándékaimat mutatom meg Nektek. Nem kaptam sok sminkcuccot, valahogy nem rögzült a családomban az igényem az ilyesmikre. :) Nembaj, így is örülök nagyon mindennek. 


Ez egy 98 részes paletta, amit a két mostoha hugomtól kaptam és nagyon tetszik. :)






A Christina Aguilera parfümöt apától, a másik parfümöt, az ékszereket az egyik nagymamámtól, a neszeszert és a körömlakkokat pedig tesóm barátnőjétől kaptam. 






Ez a könyv is a mamám féle csomagban volt, örülök neki, mert januártól kell valamit tenni annak érdekében, hogy a sok süti amit most megettem, ne látszódjon meg rajtam. :) 


Pulcsi a Terranovából és harisnyák a C&A-ból, tesómtól. 



Csizma a Deichmannból, másik mamáméktól, én választottam ki. Már fel is avattam, kényelmes és nem fázik benne a lábam. 


Ezen a képen a köntös a lényeg, amit anyáéktól kaptam és mellé még egy kis támogatást a nyelviskolára. A köntös fehér alapon rózsaszín csillagos, ez annyira nem látszik a képen. nagyon puha és meleg. :) Imádom. 


Ez a kép pedig tegnap este készült, a hajsütésem már másnapos. Így voltam a mamámnál, a ruhám alja tüll, és az új csizmám, valamint egy fekete bolero volt még rajtam. 



7 megjegyzés:

  1. Jó dolgokat kaptál!:) Én semmilyen sminkcuccot nem kaptam senkitől, de egyáltalán nem bánom...:) Én parfümöket, könyvet, ruhákat, táskát és hát a készülőben lévő jogsimat..:$ :)

    VálaszTörlés
  2. Egy-két könyvet (főleg Fejős Évát és egyéb Ulpius kiadós könyveket) én is elfogadtam volna. :) A jogsinak tessék nagyon örülni, engem az nagyon boldoggá tett mikor meglett. :)

    VálaszTörlés
  3. szuper dolgokat kaptál, szerencsére nem kaptam semmilyen sminkcuccot :D már így is annyi van ... a cipő, pulcsi, és a rózsaszínes lakk nagyon tetszik :$és cuki a kép mikor köntösben vagy! :)

    VálaszTörlés
  4. Szuper ajándékokat kaptál! Ezt a csizmit én is néztem már, annyira tetszik! :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó dolgokat kaptál. Nekem is ugyan ilyen köntösöm van, mint neked. A mamámtól kaptam karácsonyra, imádom, nagyon puha, plüssös. :)

    VálaszTörlés
  6. *Thündérke: Köszi, igyekeztem aranyos képet csinálni. :)

    *Vattacukor: én is néztem már ősszel is az újságban és örülök, hogy megkaptam.

    *Kittiie: én is imádom, hogy ilyen ilyen puha és már régen szerettem volna egy ilyet.

    VálaszTörlés
  7. http://parislondonmakeup.blogspot.com/2011/12/sziasztok-karacsony.html

    VálaszTörlés