2011. december 30., péntek

Karácsonyozós - FOTD & OOTD :)

Sziasztok Szépségek!

Ez egy kicsit személyesebb bejegyzés lesz, remélem nem bánjátok. A mai napom csudijó volt. Már nagyon vártam, hiszen a barátnőimmel találkoztam, végre együtt és jöhetett a közös karácsonyozás is. Persze egy egész délutános pletykálással egybekötve. Délben találkoztunk a Corvin bevásárlóközpontban, ahol először megebédeltünk, majd beültünk a Caffé Attitude-be. Kávéztunk és közben kiveséztünk minden fontos témát. Meg is ajándékoztuk egymást, apróságokkal ugyan, de a szándék a fontos ugye. 

Ezek az én ajándékaim, körömlakkok, belga csoki, bebe minikrém és egy személyre szóló kis levélke lapult benne a csajoknak. 

Ezek Dóri ajándékai, az enyémben egy Catrice Papagena műszempilla lapult. 


Fannitól illatos világítós gyertyát kaptunk. Nagyon vad, ha meggyújtod váltogatja a színét, 5 féle színt produkál. Kettőt le is fényképeztem Nektek. Sose láttam még ilyen, nagyon tetszik. 


Hellától a képen látható csoki (égetett karamellás, imádom) és a körömlakkot kaptam. A vicc benne az volt, hogy szinte ugyanilyet választottam én is Neki. :) 


A  világítós gyertya: 



És a lényeg, a sminkem. A szürke pulcsimhoz szürke smokey eyes sminket készítettem az új 98-as palettámmal. 




Képek nélkül nem érhet véget a nap!
Dórival: 


Fannival: 


Hellával: 


Közös: 


Éééééééés......a lényeg, amit tartogattam Nektek mára: az ELSŐ OUTFIT KÉPEK! Kevés készült, de remélem azért tetszik Nektek. (Őszinte véleményeket kérek!)






Felső: H&M 15€
Farmer Short: Jeans Club még anno
Cipő: Deichmann 6990.-
Táska: örököltem

És hazafelé még a fényvillamossal is találkoztam, igazán szuper zárása volt a mai napnak. Annyira szeretem az ilyen napokat, még most is tiszta extázisban vagyok. :) 





5 megjegyzés:

  1. Dejó, én is tegnap láttam ezt a villamost először!:)

    Szép vagy nagyon!

    VálaszTörlés
  2. jajj nagyon csini voltál *-* a felsőd baromira tetszik :) és a színváltó gyertya <3 lehet többször is outfit *.*

    VálaszTörlés
  3. a gyergya nagyon jo.mi is kiprobàltuk:)) nagyon csinos vagy,fain a cipo is:))

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen lányok. A képek egyáltalán nem úgy sikerültek, ahogy szerettem volna, nagyon lapos volt a hajam és emiatt hörcsögfejem lett. Be kellett volna sütnöm, akkor talán jobb lett volna. Szeretnék outfit bejegyzéseket, de sajnos a kivitelezéssel mindig problémáim akadnak, de majd kitalálok valamit.

    VálaszTörlés
  5. wáááááoooo de csini vagy! szépséges és a sminked is nagyon jó lett :) ♥ *.*

    VálaszTörlés