2011. október 17., hétfő

Hétvégi haul & smink

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy megint eltűntem a hétvégére, de amikor máshol alszom, valahogy nem foglalkozom annyira a virtuális világgal. Remélem amit hoztam nektek, az majd kiengesztel. :)
A pénteki napot nagyon vártam már, mert találkoztam a legkedvesebb barátnőimmel. Sajnos nem volt teljes a dolog, hiányzott még egy leányzó, de így is nagyon jól éreztem magam, mert régen nem láttam a csajokat. Reggel korán keltem, időben kellett indulnom, a sminkem így nézett ki.

Előre meg volt beszélve, hogy vásárolni megyünk és az én fantasztikus ötletemnek köszönhetően kimentünk a Köki Terminálra. Hát...rossz ötlet volt. Először is, fél órát kerestük a csomagmegőrzőt, majd hosszas oda-vissza járkálás után megtaláltuk...a helyét. Nem tudom egyszerűen megérteni, hogy egy újonnan nyíló bevásárlóközpontban, aminek a nyitása ráadásul már belenyúlik a télbe, nincs csomagmegőrző. Nem azért, mert olyan nagyon hideg volt pénteken, mert blézerben voltam, hanem mert a barátnőm nehéz csomagokkal érkezett, amit aztán cipelhettünk magunkkal. A legborzasztóbb az volt az egészben, hogy a térképen fel is tüntették, hogy ott kellene lennie, de csak egy üres helyiséget találtunk.
Túllépve ezen elkezdtünk körülnézni. Tally, HM, Müller és kb. itt el is veszett a türelmünk. Iszonyatos mennyiségű ember volt, mindenki bambult csak, bizonyos üzletek előtt kígyózó sorokban vártak az emberek, hogy bemehessenek. Ittunk egy kávét a Tchiboban, azt is elvitelre és megnyomtuk az újratervezés gombot.
Innen hárman 3 felé mentünk, én a Váci utca felé vettem az irányt, üzlet üzlet után, de valahogy semmi nem volt a kedvemre való. Nagyon elkeseredett voltam, mert még csak nem is extra elképzeléseim voltak. Basic felsőket akartam venni télre, mert kevés a hosszú ujjasom, és farmert. A nadrág vásárlása nekem amúgy is nehézkes, pláne ha olcsó, de minőségi dolgot keresek. Mivel elég gyorsan leamortizálom őket - belső combon legtöbbször - így nem veszek drága darabokat sosem, mert felesleges.
Pár bolt után már nem volt kedvem levetkőzni, így már csak a felsőket nézegettem. Végül a Stradivariusban találtam meg amit kerestem, szerencsére többféle színben. Maggie-hez hasonlóan én is örülök, ha találok valamit, ami jól áll és képes vagyok több színt is megvenni. Volt még egy kis elintéznivalóm, ahová már az egyik barátnőmmel mentem, aki időközben visszatársult hozzám, majd a nap végére az Aréna Plaza-ban kötöttünk ki, de itt sem találtam nagyon semmit. A kék Catrice púdert, a három felső közül egyet itt vettem meg (a sötétkéket) és egy hozzá illő harisnyát a Tezenisben.

Vasárnap Keresztanyummal az Alleeba és a Premier Outletbe mentünk, de szinte itt sem vettem semmit, csak két harisnyát. Ma megint Pesten voltam ügyeket intézni és közben csavarogtam a városban. Csomó Rossmannba voltam, ami utamba került, megnéztem hol milyen akciós kosárkák vannak. :) Végül ezeket a dolgokat vettem meg a Váci úti (Westend mellett) levő Rossmannban. (Nagyon nehezen ellenálltam a körömlakkoknak, de muszáj volt. Megbeszéltem magammal, hogy majd ha leszedték a körmöm, akkor vásárolok csak lakkot. ) Tesztek és swatchok a közeljövőben, mert már nem jók a fények sajna. :(

Ahol és amennyiért vásároltam:
  • Felsők: Stradivarius Váci utca és Aréna Plaza  - 1990 Ft/db
  • Sötétkék harisnya: Tezenis Aréna Plaza - 890 Ft
  • Catrice duo eyeshadow- 040 Underneath the purple rain - Müller Köki Terminál - 535 Ft
  • Catrice mono eyeshadow - 200 It's a boy - Rossmann Aréna Plaza - 299 Ft
  • Farmer - Orsay Westend City Center - 5000 Ft
  • Harisnyák - Calzedonia Nero 20 den - Premier Outlet - 450 Ft/db
  • Essence Smoky Eyes ecset - Rossmann Váci út 1. - 399 Ft
  • Essence XXL Nudes Lipgloss - 02 Light Candy - Rossmann Váci út 1. - 299 Ft
  • Essence Long lasting eye pencil - 08 Touch of glam - Rossmann Váci út 1. - 299 Ft
Ennyi lett volna a hétvégi szerzeményem, remélem tetszett. Ti mit csináltatok? Vettetek valamit?

3 megjegyzés:

  1. nagyon szép a sminked, és a felsők nagyon tetszenek :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm :) Azóta már mindhárom felső volt rajtam. Sajna a korallszínű már az első felvételkor elfordult rajtam :( De a másik kettővel semmi probléma.

    VálaszTörlés
  3. Csinálunk még ilyen napot az tuti,ahová már nem viszem a szótárakat!:D ha máshol nem,majd Brüsszelben!:)

    VálaszTörlés