2012. január 1., vasárnap

Személyes TAG!

Sziasztok!

Nem nagyon szoktam ilyen TAG-eket kitölteni, de nagyon csípem Nikót és mivel ő készítette és tetszik is a téma, nem is hosszú, úgy gondoltam megosztom Veletek. :) A másik indok, hogy poszt nélkül sem szeretnélek hagyni titeket, de sajnos tanulnom kell, így csak valami rövidkére van időm.



  1. Mi a teljes neved? -  Szatmári Flóra
  2. Hány éves vagy? - 22
  3. Mivel foglalkozol? Tanulsz még vagy dolgozol? - Jelenleg éppen tanulok, próbálom befejezni a turizmus-vendéglátás alapszakot. Az első 1,5 évben párhuzamosan dolgoztam is mellette.
  4. Hol élsz? Hol nőttél fel? - Budapesten születtem, Tökölön nőttem fel, Veszprémbe jártam/járok egyetemre és jelenleg Brüsszelben élek. :)
  5. Van/vannak testvére(i)d? - Igen, egy öcsém, 20 éves, két féltestvérem ( fiú 8, lány 5 éves), és két mostoha húgom ( 20 és 16 évesek)
  6. Szüleiddel laksz? -  Itthon igen, Brüsszelben a kereszt szüleimmel.
  7. Mi tesz boldoggá az életben? - Ha szerethetek valakit és ha engem is szeret valaki.
  8. Miben változtatnál az életeden? -  Ha a 2011-es évet vesszük alapul akkor sok mindenben. Amúgy, csak apróságok és remélem idén egyre kevesebb ilyen dolog lesz.
  9. Jelenleg kapcsolatban élsz? - Nem. :(
  10. Van példaképed? - Keresztanyukám, mert sikeres a szakmájában, céltudatos, okos és olyan következetes, átgondolt minden téren.
  11. Mióta blogolsz? - 2011. szeptember 20. :)
  12. Miért kezdtél blogolni? - Kellett egy olyan dolog, ami leköti a gondolataim és a szabadidőmet, valamint kizökkent az akkori helyzetből és erre egy blog éppen jó ötletnek tűnt. Azóta már el sem tudom képzelni enélkül a mindennapjaimat.
  13. Mi szeretnél lenni, ha nagy leszel? - Papíron közgazdász leszek, de hogy valójában mi szeretnék lenni, talán még én sem tudom. Az egyetemi képzés struktúrája miatt a végére elfogyott a lendületem, így már nem tudom, valójában ehhez lesz-e kedvem, ha végzek, vagy máshoz. Kiderül...:)
  14. Mi a legnagyobb célod az életben? -  Harmonikus, kiegyensúlyozott, boldog családi élet és egy sikeres karrier.
  15. Pár sorral jellemeznéd magad? Milyen vagy valójában? Ki lapul e boltkóros, beauty blogger mögött? - Ez olyan kérdés, amit nem szeretek, mert úgy sem ebből ismertek meg. Inkább olvassátok a bejegyzéseimet, azokból sokkal több minden kiderül. De ha mégis mondani kell valamit, a barátaimért bármeddig elmegyek, mert nagyon sok mindent köszönhetek nekik, igaz ez a családomra is. Szeretek céltudatos lenni, általában határozott elképzeléseim vannak a dolgaimról és oroszlán létemre nehezen tűröm, ha nem én vagyok a középpontban és nem érvényesül az akaratom. Nem túl pozitív, de ez is én vagyok. :) 

1 megjegyzés: