2011. november 12., szombat

Sunfleur csokoládés krémpakolás szőlőmag olajjal - TESZT!

Sziasztok!

A tegnapi haul posztban láthattátok, hogy megvettem a Sunfleur csokoládés pakolását, amire olyan kíváncsi voltam, hogy muszáj volt kipróbálnom.

A csomagolása nekem tetszik, a pumpás kiszerelés nagyon praktikus. Egy dolog tetszik benne kevésbé, hogy merev falú és nem olyan könnyű szétvágni, mint egy krémes tubust, ha még az utolsó cseppeket is ki szeretnénk imádkozni belőle. 75 ml-nyi pakolást tettek bele, szerinte lehetne picit több is, mert elsőre én elég sokat nyomtam ki, legalábbis látszólag. De majd később kiderül mennyi időre is elég, rendszeres használat mellett. Az illatát imádom, a színe mikor kinyomod olyan, mint a karamell puding.

 A honlapon ezt írják róla:
"A stimuláló, regeneráló kakaó-, és shea-vaj kiváló hatással van a bőr egyensúlyára, a hidroizált agyag pedig selymes bőrt biztosít a krémpakolás használójának. Anti-oxidáns anyagokban, telítetlen zsírsavakban, linolsavban gazdag. A hidegen sajtolt szőlőmag olaj szabadgyök megkötő képessége az E vitamin 50-szerese, így kiváló anti-ageing hatással bír. Ásványi anyagokban gazdag. Csokoládé illata boldogság érzetet ad." (Forrás: www.sunfleur.hu)


Használat: 
A megtisztított bőrfelületet vastagon kenje be, majd kb. 20 perc után vattapamacs segítségével a felesleget langyos, bő vízzel mossa le. 


Lássuk hát képekben:


Felkenés után: elég vastagon kentem, itt annyira nem látszik mondjuk.


Lemosás előtt: kicsit bebarnult, látszik is a különbség az elsőhöz képest.


Saját véleményem: 
Nekem egy használat után csak pozitív tapasztalataim vannak. Teljesen feltöltötte az arcom, nagyon puha és kellemes tapintású lett, nem ragadt egy kicsit sem. Nem is kentem be utána hidratálóval, ami nálam nagy szó, mert rettenetesen száraz a bőröm, főleg így tél közeledtével, szinte issza be a krémet. Kicsit ez a pakolás is nekem olyan télies, nem tudom miért, talán a forró csoki a karácsonyi vásárban jut róla eszembe, mindenesetre szerintem jó társak leszünk. :)


Ára Müllerben 695.-


Ti kipróbáltátok már? Ha igen, bevált? 


(u.i.: Elnézést a rossz minőségű képekért, de nincs fényképezőm ma és csak a webcamerát tudtam használni. Ezért ma nem tudok nagyon mást posztolni, pedig körmös és sminkes bejegyzést is terveztem nektek. )

2 megjegyzés:

  1. nem tudom milyen lehet de szimpi.ha puha lett tole a borod kipròbàlom:)

    VálaszTörlés
  2. mivel nem egy high end termék, hanem drogériás árkategória, szerintem megéri kipróbálni. gondolom a Zamian kakaós maszkot nem űbereli, de egynek jó :)

    VálaszTörlés